Otomobil

Skoda Fabia mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Skoda Fabia mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Skoda Fabia özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi... Skoda, oldukça rağbet gören Fabia modeliyle kullanıcılarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor

Otomobil almak isteyen sürücülerin aklına ilk gelen markalardan biri Skoda Fabia ile otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Skoda, oldukça rağbet gören Fabia modeliyle kullanıcılarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor.

 

TASARIM VE MÜHENDİSLİĞİN KUSURSUZ BİRLEŞİMİ

 4’üncü nesil ŠKODA FABIA, çekici dış görünümü ve üstün mühendislik dokunuşlarıyla kusursuz bir birleşim sunuyor. Bu mükemmel birleşimin bir sonucu olarak segment normlarından daha iddialı hava sürtünme kat sayısı değerini (0.28 Cd) sunarken, geniş,havalı ve dikkat çekici tasarımdan ödün verilmiyor.   Aynı zamanda aerodinamik üstünlük, otomobilin yüksek kalitede sürüş dinamiklerini ayrıca düşük yakıt tüketimiyle sunmasını sağlıyor.  

Peki, Skoda Fabia kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

FABIA'DA SİZİ NELER BEKLİYOR?

TASARIM Bi-LED Ön Far Grubu & Gündüz Sürüş Farları & Ön Sis Farları Standart olarak sunulan Bi-LED ön far grubu aktif güvenliğin bir parçası olarak yüksek performanslı aydınlatma özelliği sunmaktadır.  Bi-LED farlarla beraber standart olarak sunulan LED gündüz sürüş farları ise görünürlüğü arttırırken aracın tasarım vurgusunu öne çıkarıyor.  Premium donanım seviyesinde standart olarak sunulan Ön Sis Farları ise görüş mesafesinin kısa olduğu koşullarda alternatif bir çözüm olarak yer alıyor.

 

SKODA FABİA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1.0 TSI 95 PS

1.0 TSI 110 PS DSG

1.0 TSI 150 PS DSG

SKODA FABİA FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.skoda.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Mart 2023 tarihinde saat 08.41'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.01 Türk Lirası, Euro 20.39 Türk Lirası, altının gramı ise 1210 Türk Lirası değerindedir.

Porsche 718 Cayman mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Nissan Qashqai mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Seat Leon mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi