01 / 05 / 2024

Skoda Kamiq’e Kasım ayı ortasında büyük zam geldi! İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda Kamiq’e Kasım ayı ortasında büyük zam geldi! İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda’nın ilk kompakt SUV modeli olan Skoda Kamiq, kasım ayı ortasında büyük bir zam yapılarak yeni fiyatıyla satışa sunuldu. İşte Skoda Kamiq 20 Kasım 2022 fiyat listesi…



Skoda’nın ilk kompakt SUV modeli olan Skoda Kamiq, kasım ayı fiyat listesi belli oldu. Fiyatlardan önce Kamiq’in özelliklerine bir göz atalım.

Skoda Kamiq’te, hem şehirde hem de şehir dışında konforlu bir sürüş için bütün detaylar düşünülmüş. Adaptif hız sabitleyici, park asistanı, şerit takip asistanı, şerit değiştirme asistanı ve uzun far asistanı gibi birçok sürüş destek ekipmanı sayesinde Kamiq’te konforlu ve güvenli bir seyahat sizi bekliyor.

ÇÖZÜMLER SINIR TANIMIYOR

Skoda Kamiq, ihtiyaç duyabileceğiniz çözümlerle donatılan bir araç. Ön kısımda 2 adet USB girişi, sürücü kapı paneli içerisinde bulunan şemsiye, ön camdaki bilet tutucu bunlardan sadece bir kısmı.

Skoda Kamiq’e Kasım ayı ortasında büyük zam geldi! İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

Kamiq’te standart olarak sunulan SMARTLİNK teknolojisi sayesinde akıllı telefonlarınızı aracınıza bağlayarak çalıştırabilir ve her türlü bilgi eğlence sisteminden faydalanabilirsiniz.

PANORAMİK DEV CAM TAVAN

Kamiq’in panoramik cam tavanı sayesinde hem gece hem de gündüz seyahatlarinizde bambaşka bir deneyim yaşayacaksınız.

1.0 TSI, 1.5 TSI olmak üzere iki benzinli motor seçeneği ve verimli yakıt tüketimiyle Skoda Kamiq, bütün beklentilerinizi fazlasıyla karşılamaya hazır.

Peki Skoda Kamiq kasım ayında kaça satılıyor? Skoda Kamiq kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

 

 


Geri Dön