Otomobil

Skoda Karoq fiyatları durdurulamıyor! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Skoda, Mart ayına özel Karoq modelinin fiyat listesini güncelledi. Skoda Karoq fiyatlarını görünce gözlerinize inanamayacaksınız. İşte Skoda Karoq modelinin Mart fiyat listesi...Bu sektörlerden biri de otomobil sektörü

Pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte gelen zamların ardından güncel kurdaki belirsizlikte bütün sektörlere olumsuz yönde etkiledi. Bu sektörlerden biri de otomobil sektörü. Araba satışlarında yaşanan azalmalar sebebiyle otomobil markaları, indirim kampanyaları düzenlemeye başladı.

Skoda uygun fiyatlı otomobillerinden olan Kamıq modeline büyük bir indirim yaptı. Güncel fiyat listesini görünce çok şaşıracaksınız. Skoda Karoq modeli sınıfında yıldızı parlayan otomobiller arasında yer alıyor. Bir şehir otomobilinin eşsiz tasarımıyla diğer modeller arasında fark yaratacakmış gibi duruyor.

Peki Skoda Karoq modelinin fiyatı ne kadar? Modelin özellikleri neler? İşte 2022 Mart ayı fiyat listesi...

Skoda Karoq modelinin özellikleri

Skoda Karoq modelinin yenilenen tasarımı ve yüksek görüş hizası şehir içi kullanım konforunu en üst seviyeye taşırken aynı zamanda etrafınızdaki her şeyi görmenizi de sağlar. Model, şerit değiştirme asistanı, uzun far asitanına, adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı ve acil durum fren fonksiyonuna sahip park sensörlerine sahip.

Skoda, bazı detayları kişiselleştirerek otomobilinizi daha şık bir görünüme getirme imkanı da sunuyor. Skoda Kamıq, 8 farklı renk seçeneği birbirinden farklı alüminyum jant seçeneklerini otomobil severlerin beğenisine sunuyor.

Skoda Karoq modelinin Mart fiyat listesi

Bu fiyatlara bazı opsiyonlarda eklendiğinde araç satış fiyatından daha pahalı hale geliyor. Bu opsiyonlar ise; Metalik renk 3 bin 531 Türk Lirası, Kadife Kırmızısı 5 bin 885 Türk Lirası.

1 - Karoq 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Prestige
Satış Fiyatı:
799.900 TL

Editörün notu: Bu haber 18 Mart 2022 18.20'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 80 kuruş, euro 16 lira 39 kuruş, altının gramı ise 919 lira 90 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Skoda Fabia Türkiye'de! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Skoda Kodiaq modeline 49 bin 978 TL indirim yaptı! İşte 2022 Mart fiyat listesi..

Asgari ücretle TOGG sahibi olunabilir mi? İşte cevabı...

Mazda6 piyasayı sallayacak! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat Fiorino'dan 20 bin Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Skoda Karoq güncel fiyat listesi