Otomobil

Skoda Kodiaq Haziran fiyatları ne kadar? Skoda Türkiye fiyat listesi! İşte Skoda Kodiaq... 

Skoda Kodiaq, Haziran fiyatları tek tek açıklandı. Peki Skoda Kodiaq Haziran fiyatları ne kadar? İşte Skoda Kodiaq 4 Haziran 2024 fiyat listesi...

Skoda Kodiaq, 'kristalize' tasarım dili sayesinde vücut bulan keskin ve nefes kesici hatları ile göz dolduruyor. Araçta hem fonksiyonel kullanım hem de estetik bir araya geliyor. 

Benzersiz iç mekan genişliği, verimli motor seçenekleri, üstün arazi kabiliyeti ve hayatı kolaylaştıran Simply Clever özellikleri ile dikkatleri çeken Kodiaq,  çift aydınlatmaya sahip ön bölümü,  Full LED Matrix Ön Far Grubu, 3 boyutlu dikey çıtaların oluşturduğu ızgarası ve dinamik SUV görünümü ile sürücüleri cezbediyor. 

Araç, keskin çizgilerin yarattığı ışık ve gölge oyunuyla iddialı bir tasarım sunuyor. 

Skoda Kodiaq, Elektrikli Açılabilir Cam Tavan seçeneğiyle de tasarımını güçlendiriyor. Aracın, 10 farklı iç ambiyans rengine sahip. Kodiaq, 8 inç Dokunmatik Multimedya Sistemi, 625 W güce sahip Canton Ses Sistemi, 12 hoparlörü ile de ön plana çıkıyor. 

Araçta standart olarak sunulan ve kablosuz olarak Bluetooth aracılığı ile bağlanılabilen SmartLink arayüzü, telefonlarınızın Apple CarPlay veya Android Auto ile multimedya sistemi üzerinden çalışmasını ve sürüş sırasında telefonun güvenli şekilde kullanılmasını sağlıyor. 

10.25 inç boyutundaki Dijital Gösterge Paneli ve 1280x480 piksel çözünürlüklü yüksek kaliteli ekran sayesinde tüm bilgilere anında erişim imkanı sunan Kodiaq, olası bir riskli durumu en aza indirecek önleyici güvenlik destek sistemlerine sahip. 

Araçta, Şerit Değiştirme Asistanı özelliğine entegre geri manevra uyarı sistemi, ön bölge frenleme asistanı, 360 derece çevre görüş kamerası, adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı, şerit değiştirme asistanı gibi güvenlik sistemleri yer alıyor. 

SKODA KODİAQ 4 HAZİRAN 2024 FİYAT LİSTESİ 

Model Donanım 2024 Model Fiyat*  

Škoda Kodiaq

Prestige 1.5 TSI ACT 150 PS DSG

2.679.900 Türk Lirası

 

Škoda Kodiaq

Sportline 1.5 TSI ACT 150 PS DSG

2.739.900 Türk Lirası

 

Ayrıntılı bilgi için: https://www.skoda.com.tr/

Ziraat Bankası'ndan 30 Haziran 2024 uyarısı! Müşterisi olup da bunun yapanın hesabına 8 bin 500 TL yatıracak!

Bahçelievler'de 4 katlı binanın balkonu kısmen çöktü: Beklenen Marmara depremi için mesaj veriyorlar! 

Altın yükselişe geçti! Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? Çeyrek altı ne kadar? 4 Haziran altın fiyatları!