30 / 04 / 2024

Skoda Superb fiyatlarında Eylül ayı fırsatları! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Skoda Superb fiyatlarında Eylül ayı fırsatları! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi

D sınıfının güçlü otomobillerinden birisi olan Skoda Superb, 2022 Eylül ayı fiyat listesi ile dikkat çekti. İşte modelin versiyon seçenekleri ve 2022 Eylül fiyat listesi.



Skoda Superb, D sınıfı sedan segmentinin öne çıkan modellerimin başında geliyor. Öyle ki Türkiye'de oldukça tutulan aracın fiyatı, VAG grubunun amiral gemisi Volkswagen Passat’ın fiyatlarını bile geçmiş durumda. Fakat fiyatlarının yükselmesi bile Skoda Superb modelinin popülerliğini azaltmaya yetmedi.

595 litreye varan bagaj hacmi sayesinde geniş ailelerin bir numaralı tercihi haline gelen model için deyim yerindeyse köprüden önce son çıkış durumu söz konusu.

Skoda Superb için son fırsat!

Skoda Superb'de baz donanım seviyesinde 1.5 litrelik TSI motor bulunuyor.  TSI benzinli anlamına gelmekte. 150 beygir güç üreten bu araç, VAG grubunun bütün otomobillerinde olduğu gibi DSG şanzıman ile kombine edilmiş vaziyette. DSG için Türkiye'de yaygın bir rivayet bu şanzımanın hassas olduğu yönünde olsa da bunun kullanımdan kullanıma değiştiği belirtiliyor.

Peki ama Elite olarak geçen bu giriş paketinin fiyatı kaç TL? Resmi siteden elde edilen verilere göre bu paket 955.010 TL'den satışta. 


Geri Dön