29 / 04 / 2024

Skoda'dan çılgın ikramiye! İşçiler bayram etti

Skoda'dan çılgın ikramiye! İşçiler bayram etti

Enflasyonun yükselmesinin önüne geçilemezken, hayat pahalılığı ile paralel ilerleyen alım gücü düşmüşken, Skoda'nın Türkiye dağıtıcısı Yüce Auto'dan çalışanlarına emsal bir ikramiye geldi. Çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdiği haberi duyanların dudaklarını uçuklattı.



Gazeteci Emre Özpeynirci Skoda'nın Türkiye distribütörü Yüce Auto tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdiğini duyurdu.

Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce’nin haberi doğruladığını ifade eden Emre Özpeynirci paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Yok böyle patron; herkese 25 maaş ikramiye Skoda'nın Türkiye distribütörü Yüce Auto bütün çalışanlarına 25 maaş ikramiye vermiş. 

Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, haberi doğrulurken ortağı Doğuş Grubu Başkanı Ferit Şahenk'e de teşekkür etti.” 25 maaşlık çılgın ikramiyeyi duyuran gazeteci Emre Özpeynirci oldu. "Yok böyle işveren" diyen Emre Özpeynirci açıklama kısmını şöyle aktardı: -Tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye... Skoda'nın Türkiye distribütörü Yüce Auto firmasındaki herkese 25 maaş ikramiye vermiş.  Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, haberin gerçek olduğunu açıklarken ortağı Doğuş Grubu Başkanı Ferit Şahenk'e de teşekkür etti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön