27 / 04 / 2024

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!


Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Haldun Simavi, Esfender Korkmaz ve Çiğdem Simavi ortaklığında kuruldu.



Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Haldun Simavi, Esfender Korkmaz ve Çiğdem Simavi ortaklığında kuruldu.

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi konusu:
1-) Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde turizme elverişli tesisler, otel, motel, apart otel, kamping, tatil köyü,konaklama tesisleri, açık ve kapalı yat limanları, çekek yerleri, otoparklar, restaurant, kafeterya, yüzmehavuzu gibi eğlence ve dinlenmeye yönelik turistik nitelikli yerler, spor, sağlık ve sosyal hizmet tesisleri,sauna, spa ve güzellik merkezleri ile gazino, lokanta, gece klübü, cafe, bar, quick lunch tipi (çabukyemek) restaurantlar, pastane, konser, tiyatro, sinema ve kongre salonları, bowling salonları, golf, minigolf parkurları, tenis kortları, diğer eğlence tesisleri ile her nevi turizm tesislerini kurmak, tamamen veyakısmen satın almak, işletmek, kiralamak veya kiraya vermek.2-) Hazine, Milli Emlak ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarından kısa, orta ve uzun süreli yer kiralamakve buralara turizm alanında yatırımlar yapmak, aynı zamanda da yap-işlet-devret modeli ile ilgili olarakihalelere katılmak, inşaatlar yapmak, işletmek, kiralamak veya kiraya vermek. 3-) Şirket konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında gezi ve dinlenme amaçlı turizm, tarihi ve kültürel amaçlı turizm, inanç turizmi, termal ve kaplıca turizmi, kış turizmi, av turizmi, yayla ve dağ turizmi, spor turizmi, yat turizmi, kongre turizmi gibi her türlü turizm faaliyetlerinde bulunmak ve bu amaçla işletmeler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satın almak, satmak, otel tanıtım ve pazarlama danışmanlığı yapmak, bu tür yerleri inşa etmek ve ettirmek. ... ve ana sözleşmede yazılı olan diğer işler.


Geri Dön