Konut

Sky Bahçeşehir projesinde 18 bin TL peşinatla 2+1!

Sky Bahçeşehir, Sinan Gayrimenkul güvencesiyle Nisan 2016’da sahiplerine teslim ediliyor. Sky Bahçeşehir Projesi’nden ev almak isteyenler, bahar kampanyası kapsamında, 18 bin TL peşinatla konut sahibi oluyor.

İstanbul’un en nezih bölgelerinden Bahçeşehir’de yükselen Sky Bahçeşehir, Sinan Gayrimenkul güvencesiyle Nisan 2016’da sahiplerine teslim ediliyor. 4 Blok halinde inşa edilen Proje’de lüks ve konforu bir arada bulunduran 112 adet 2+1, 70 adet 3+1 ve 12 adet 4+1 olmak üzere toplam 194 adet daire bulunuyor.


Sinan Gayrimenkul’ün yurt içi ve yurt dışında yaptığı projelerinin en önemli özelliklerinden birinin de kısa sürede teslim garantisi olduğunu vurgulayan Sinan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alrashdan; ‘Her proje bizim için olduğu gibi daire sahibi olmak isteyenler için de yeni bir başlangıç. Yapımına başladığımız her projemizi bir an önce bitirmek istiyoruz bu yüzden de projelerimizi hayata geçirmeden önce, proje için gerekli tüm satın almaları yaparak, hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra satışına başlıyoruz. Tüm hazırlıklarımız yapıldığı için de inşaat hızla yükselip kısa sürede tamamlanıyor. En kaliteli malzemeler ve büyük bir titizlikle inşa ettiğimiz Sky Bahçeşehir’in inşaatı da hızla ilerliyor 11 ay sonra sahipleriyle buluşacak’ dedi.


www.skybahcesehir.net