30 / 04 / 2024

Sky Garden projesine 155 milyon Euro'luk yatırım!

Sky Garden projesine 155 milyon Euro'luk yatırım!

Setup inşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad şehrindeki yeni projesi Sky Garden'ı tanıttı. Projenin yatırım değeri 155 milyon euro olarak açıklandı.



Para Dergisi'nden Ayşegül Küçükkurt'un haberine göre; Uluslararası yatırım, finans yönetimi, gıda, tekstil ve güvenlik alanlarında hizmet veren Setup Yatırım'ın grup şirketlerinden Setup inşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad şehrindeki yeni projesi Sky Garden'ı Türkiye'den gelen bir grup gazeteciye yerinde tanıttı. 

155 milyon euro yatırım değeri ile Belgrad'ın en planlı ve en hızlı gelişen ilçesi New Belgrad'da yer alan proje, 754 konuttan ve 31 ticari birimden oluşuyor. 17 bin metrekare arsa üzerinde toplam 128 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projenin ilk etabı 50 milyon euro yatırımla hayata geçerken, konutların fiyatları ise 75 bin euro'dan başlayacak. "Sırbistan, dünyada en fazla yatırım yapılan ülkelerden biri" diyen Setup Yatırım Eş Başkanı Umut Ekşi, Sky Garden projesini inşa ederken yatırım tutarının 100 milyon euro'sunu ihracata ayırdık. Projeyi yaparken malzemelerin çoğunu Türkiye'den temin edeceğiz. Ayrıca Türk işçilerini çalıştırmak için Sırbistan'a getireceğiz, böylece ülkemizin istihdamına katkı sağlayacağız. Konutlara talep çok yoğun.

 

Sky Garden projesine 155 milyon Euro luk yatırım!

 

Projede, yüzde 20 peşinat ile konut sahibi olma imkanı sunuyoruz." dedi.
Firma, kişiye özel ödeme imkanları da sağlıyor. Ulusal ve uluslararası arenada önemli yatırımlar yaptıklarını dile getiren Setup Yatırım Eş Başkanı Gökhan Tosun proje hakkında şu bilgileri verdi: "Turizmden teknolojiye, perakendeden inşaata kadar birçok alanda faaliyet gösteren şirketimiz küresel boyutta büyüyor. Bünyemizde dünyaca ünlü markaların distribütörlüğü var. Kendi yazılım ve ürünlerimiz ile sektörün öncü kurumlan arasında yer alıyoruz''
 


Geri Dön