27 / 04 / 2024

Skyland İstanbul'da 48 ay vade ile ev ve iş yeri sahibi olma fırsatı!

Skyland İstanbul'da 48 ay vade ile ev ve iş yeri sahibi olma fırsatı!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Eroğlu Gayrimenkul, tarafından İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen Skyland İstanbul'da kalan son daireler satışta. Projede yer alan dairelerin fiyatı 2 milyon 100 bin TL'den başlıyor. 



İstanbul'un önemli projelerinden biri olan Skyland İstanbul'da kalan son daireler satışa sunuldu.  Eroğlu Gayrimenkul  tarafından inşa edilen proje 284 metre ile Türkiye'nin en yüksek yapı kompleksi özelliğine sahip.

800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen projede 68 kat yer alıyor. Projede stokta kalan son daireler de 48 ay vade ile satışa sunuldu.

Skyland İstanbul da 48 ay vade ile ev ve iş yeri sahibi olma fırsatı!

Skyland İstanbul projesi dahilinde yer alan 1+1 dairelerin fiyatı 2 milyon 625 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde ise dairelerin fiyatı  2 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Söz konusu dairelerin büyüklüğü ise 80 metrekare. Proje içerisinde yer alan ofisler ise yine 48 ay vade ile 2 milyon 325 bin TL'den satışa sunuluyor. 

Türk Telekom Arena’nın yanı başında çok değerli bir konuma sahip Skyland İstanbul; şehre tam kalbinden TEM’den bağlanıyor, Levent ile Maslak arasındaki merkezi konumuyla İstanbul’un her yerinden ve her yerine kolayca ulaşılabiliyor.

https://www.skylandistanbul.com/

Skyland'ın ofislerine yoğun ilgi!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön