Konut

Skyland İstanbul’da oturumlar başladı!

Skyland İstanbul projesinde yaşam başladı. Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede rezidanslar peşinatsız 3 bin 800 TL ile hemen teslim ediliyor. 

Skyland İstanbul’da rezidansların fiyatları 3 bin 800 TL olarak belirlendi. Hemen teslim edilen rezidansların ödemelerine 2019'da başlanıyor. Projede yer alan ofisler ise peşinatsız 8 bin 500 TL taksitle ödeniyor. 

 

Skyland İstanbul 120 ay 3 bin 800 TL taksit ve 0 peşinat ile rezidans yaşamına davet ediyor. Projeden ofis sahibi olmak isteyenlere ise peşinatsız ve faizsiz 8 bin 500 TL taksit seçeneği sunuluyor. 

 

 

Sakinlerine hayallerindeki yaşamı vadeden proje!

 

Tower Residence'ta 1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun, farklı daire seçenekleri yer alıyor.  Teras Evler, şehrin merkezinde stresten uzak bir hayat sunuyor. 

 
Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence, 0 peşinat avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunan projede 4+1 daireler için dubleks seçeneği de bulunuyor. 


Sky Residence'ta açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve wellness merkezi gibi olanaklar sunuluyor. 

 

 

Farklı ofis seçeneklerindeki avantajlı fiyatlar devam ediyor !

Tower Ofisler, 360 derece manzarasıyla şehrin dört mevsimini iş alanlarına getiriyor. Tek katta 190 metrekareden 4 bin 600 metrekareye kadar olan Loft Ofisler, 8 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı yaratıyor. 

 
 

www.skylandistanbul.com