29 / 04 / 2024

Slazenger'da 1 alana 1 bedava! Slazenger 16 Eylül 2022 fiyat listesi..

Slazenger'da 1 alana 1 bedava! Slazenger 16 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sportif giyim ve ayakkabı markası Slazenger yaz sezonunu dev kampanyalarla kapatıyor. Pek çok üründe indirim yapan marka 1 alana 1 bedava kampanyasıyla karşımızda.



Slazenger yaz sezonunu pek indirimle kapatıyor. Daha önce sık sık 1 alana 1 bedava kampanyası düzenleyen marka kampanyayı tekrar yaptı. Slazenger’ın web sitesi üzerinden pek çok kampanya ve dahasına ulaşabilirsiniz. Markanın sitesinde üyelik oluşturduğunuz taktirde %10 indirim hakkı kazanabilirsiniz. Ayrıca web sitesi üzerinden alışverişlerinizde 24 saatte kargo ayrıcalığı var.

Slazenger’ın 1 alana 1 bedava kampanyasını yanında pek çok kampanyası da mevut. Markasının web sitesine girdiğinizde %50’ye varan indirim çarkıyla alışverişinize başlayabilirsiniz. Fırsat çarkının yanı sıra terlik modellerinde 69.90 TL’den başlayan fiyatlar mevcut. Marka ayrıca sezon sonu ürünlerde de indirim yaptı.

 ‘Büyük Slazenger Günleri’ kampasamında yer alan bir diğer kampanyada ise tüm ürünlerde mevcut indirimlere ek sepette %15 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Peki başka hangi ürünler indirime girdi? Slazenger’da hangi ürünler indirimde? İşte Slazenger 16 Eylül 2022 fiyat listesi...

 


Geri Dön