28 / 04 / 2024

SN Park Plus tanıtım fiyatıyla satışta!

SN Park Plus tanıtım fiyatıyla satışta!

NUREM İNŞAAT A.Ş., SÜRMELİ GmG ile birlikte Aliağa'da hayata geçirdikleri SNLİFE ve SN PARK ALİAĞA projelerinden sonra SN PARK PLUS'ı, kısa süre için tanıtım fiyatlarıyla satışa sunuyor.



Fabrika, toplu konut ve rezidans başta olmak üzere yurtiçi ve dışında pek çok dev projeyi hayata geçiren NUREM İNŞAAT A.Ş., SÜRMELİ GmG ile birlikte Aliağa'da hayata geçirdikleri SNLİFE ve SN PARK ALİAĞA projelerinden sonra SN PARK PLUS'ı, kısa süre için tanıtım fiyatlarıyla satışa sunuyor. 


İzmir'in Aliağa ilçesinde önemli yatırımlar gerçekleştiren grup ilk aşamada 141 konutluk SN LİFE projesini satışa sunmuştu. Projede konutların tamamı birkaç gün içinde satılmıştı.SN LİFE PROJESİ önümüzdeki günlerde teslim edilecek. SN PARK PROJESİ nin de kısa sürede tamamı satıldı. İnşaatı hızla devam ediyor. Şimdi de SN PARK PLUS projesi görücüye çıkıyor. NUREM İNŞAAT A.Ş. yönetim kurulu başkanı Nurettin Uzun ve SÜRMELİ GmG Yönetim Kurulu başkanı Özcan Sürmeli, SN LİFE ve SN PARK projelerinde satılan konutların henüz teslim edilmeden çok iyi prim yaptığını belirtti. 



Milliyet Ege 


Geri Dön