27 / 04 / 2024

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.



Sodexo, bir yemek kartı olmasının ötesinde kullanıcılarına giyimden aksesuara, sağlıklı yaşamdan teknolojik ürünlere kadar çeşitli kategorilerde alışveriş imkanı sunarken, aynı zamanda indirim de sağlıyor. Son bir yıllık istatistikleri paylaşan Sodexo Club programı sayesinde en sevilen 61 marka ile 64 farklı kampanya gerçekleştirdiğini ve kampanya başına 345 liralık indirim imkanı sağladığını bildirdi. Toplamda son bir yıl içerisinde sağlanan indirimin tutarı ise 22 milyon lirayı buldu.

Sodexo konuya ilişkin yaptığı basın açıklamasında, yapılan kampanyalar sonucunda aylık ortalama 10 bin, yıl boyunca 120 bine yakın çalışanın kampanyalardan faydalanarak satın alma güçlerini artırdığını belirtti.                            

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sinem Hekimoğlu, Sodexo olarak çalışanların hayatına çeşitlilik, seçme özgürlüğü ve kişiselleştirilebilen çözümler kattıklarını vurgulayarak çalışanlara iş hayatlarının yanı sıra iş hayatı dışında da yararlanabilecekleri farklı yan haklar sunmaya odaklandıklarının altını çizdi.

YENİ KAMPANYALAR OLACAK

Kullanıcılarının en çok alışveriş yaptıkları kategoriler bazında iş birlikleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Hekimoğlu, “Çeşitli marka anlaşmaları sağlayarak indirim kampanyaları düzenliyoruz. Böylece Sodexo Club ile çalışanların motivasyonlarını ve alım güçlerini yükseltmeye destek oluyoruz. Önümüzdeki dönemde de çalışanları memnun edecek yeni faydaları hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

EN FAZLA ALIŞVERİŞ E-TİCARETTE

 Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, en fazla alışveriş yapılan kategoriler arasında; e-ticaret, araç kiralama ve yiyecek-içecek sektörleri öne çıktı. Bu kategorilerde yapılan alışverişlerde kullanıcılar her bin liralık alışverişte ortalama 210 liralık fayda sağladı.

Sodexo Online Alışveriş Kampanyası kapsamında kullanıcıların, yöresel, organik, sağlıklı ve doğal birçok ürüne ulaşabilecekleri seçili online marketlerden yaptıkları 500 lira ve üzeri ilk gıda alışverişinde 50 lira, 3. alışverişinde ise 80 lira hediye kazanma imkanı bulduğu bildirildi. Trendyol Yemek iş birliği kapsamında ise Sodexo ile verilen ilk yemek siparişinde 50 lira hediye edildiği kaydedildi.

Öte yandan Sodexo özellikle yeme içme kategorisinde yaptığı farklı markalar ile de kampanyalar düzenliyor. Bu kampanyalarla da çalışanların satın alma gücünü artırdıklarını kaydeden Hekimoğlu, geçen yıl Misket programı sayesinde Sodexo’luların Misket üyesi restoranlarda yaptıkları harcamaların yüzde 10’unu geri kazandığını ve uygulama sayesinde her ay 3 öğün ücretsiz yemek yediğini hatırlattı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön