27 / 04 / 2024

Sofa Loca'da büyük satış başarısı!

Sofa Loca'da büyük satış başarısı!

Baş Yapı-Solay Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Sofa Loca projesinin yüzde 85'i satıldı. Projede yüzde 50 oranında da oturumlar başladı...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) güvencesiyle ve Baş Yapı-Solay Yapı imzası ile hayata geçirilen Sofa Loca projesinde satışlar devam ediyor. Projede yüzde 85'in üzerinde satış yapıldı. Sofa Loca’da yüzde 50 oranında oturumlar başladı.

Baş Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Baş, "Önceliğimiz elbette ki ileri teknolojilerin kullanıldığı çağdaş ve modern bir yaşam alanı oluşturmaktı. Ama burada yaşayanların komşuluk kültürü ile çocuklarını güvenle büyütebilecekleri bir ortam hayal etmiştik. Bugün de bu organizasyonla sakinlerimizi bir araya getirmek ve birbirlerini tanımalarını sağlamak istedik. Gördük ki çok güzel ilişkiler oluşmuş ve biz amacımıza ulaşmışız. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

Sofa Loca projesinde yüzde 85'in üzerindeki satış başarısında önemli pay sahibi olan Sofa Loca Satış Müdürü Aynur Taşyürek de 4 ay önce teslimlere başlanan projede yüzde 50 oranında yaşamın başladığını ifade etti. 

Web: http://sofaloca.com/


Geri Dön