04 / 05 / 2024

Soğuk hava üfleme tekniği ile gıdalarınız istediğiniz gibi donsun! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Soğuk hava üfleme tekniği ile gıdalarınız istediğiniz gibi donsun! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabım soğutmuyor diyenler için Profilo, üstten donduruculu no frost soğutma teknolojisini sahip buzdolabını tüketicisine sunuyor. Buzdolabı geniş saklama alanı sayesinde özellikle kalabalık aileler tarafından tercih ediliyor. İşte güncel buzdolabı fiyat listesi



 Soğuk hava üfleme tekniği ile gıdalarınız istediğiniz gibi donsun! 12 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımları yaz- kış demeden yiyecekleri aylarca muhafaza etmek için geniş saklama alanına sahip buzdolabı arayışına girdi. Ev hanımlarının bu arayışı için profilo buzdolapları, yiyeceklerin uzun süre taze bir şekilde saklanması için özel olarak geliştirildi. Dondurucu kısmı yukarda yer alan ve sessiz çalışan Profilo buzdolapları ev hanımlarının bir numaralı tercihi.

ÜSTTEN DONDURUCULU BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ

  • Profilo BD2076WFXN buzdolabı modelinde No Frost soğutma teknolojisi yer alır.Böylece buzlanmadan ürünler dondurulmuş olur.
  • Buzdolabının toplam net kapasitesi 542 litre olarak biliniyor. 41 dB ses gücü ile çalışan buzdolabı, sessiz bir kullanım avantajı sunuyor. Dijital ekranlı tasarımı sayesinde kolay bir kontrol deneyimi ortaya koyuyor.Dijital ekran paneli üzerinden dolabın anlık ısı seviyesi takip ediliyor.
  • Profilo buzdolabı boyutu, 1860 mm yüksekliğe, 7550 mm genişliğe, 800 mm derinliğe ve 89 kg ağırlığa sahiptir. Buzdolabının soğutucu alanı net 418 litre kapasite ile ifade edilir. Soğutucu alan içerisinde dört adet saklama alanı rafı bulunuyor. Profilo BD2076WFXN buzdolabı modelinin yıllık enerji tüketimi ortalama 347 kWh olarak hesaplanıyor. 
  • Soğutucu alan iç kısmında LED aydınlatmalı bir tasarım yer alıyor.Bu aydınlatma sayesinde yiyecek seçimi kolaylaşıyor. Açık kapı uyarı sistemi sayesinde kapı belli bir süre açık kaldığında sesli uyarı veriliyor. Bu sayede fazla enerji tüketimi engelleniyor.

Peki buzdolabının teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir ? 


Geri Dön