28 / 04 / 2024

Söğütözü Elmar Towers satılık!

Söğütözü Elmar Towers satılık!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Söğütözü Elmar Towers satılık daire tipleri arasında 1+1 ve dubleksler yer alıyor. Proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.



Elmar Yapı tarafından inşa edilen  Elmar Towers  Konutları 28 bin 500 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Lansmanı 15 Nisan Çarşamba günü yapılacak olan projede 800 adet daireye yer veriliyor.


Söğütözü Elmar Towers satılık daire alanları 1+1'lerde 43 metrekareden, dublekslerde ise 67 metrekareden başlıyor. Projenin 30 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor.


Konut ve AVM konsepti ile yükselen Elmar Towers  Ankara  Evleri Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede hayata geçiriliyor. Proje 1+1 ve dubleks dairelerden meydana geliyor.


Elmar Yapı Elmar Towers projesinin ortak yaşam alanları arasında alışveriş merkezi, sauna, yüzme havuzu, fitness center, cafe yer alıyor. Proje 2 bloğu konut, diğeri alışveriş merkezi olmak üzere 3 blok şeklinde tasarlandı.


Söğütözü Elmar Towers satılık konut fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 173 bin TL'den başlıyor, dubleks dairelerde ise 288 bin TL ile 621 bin TL arasında farklılık gösteriyor.


Elmar Towers Ankara iletişim
Tel: 444 8 388
Web: http://www.elmartowers.com/
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön