24 / 07 / 2024

Şok 5 Mart 2022 aktüel ürünler kataloğu! Ramazan erzak paketi 114,90 TL!

Şok 5 Mart 2022 aktüel ürünler kataloğu! Ramazan erzak paketi 114,90 TL!

Türkiye'nin dört bir yanında şubesi olan ünlü zincir market ŞOK 5 Mart 2022 kataloğunu yayınladı. Bu hafta Cumartesi günü satışa sunulacak olanlar içerisinde mutfak araç gereçten ev eşyasına her şeyi bulabilirsiniz. İşte 5 Mart 2022 kataloğu...




Hem ŞOK’ta hem de Cepte ŞOK’ta Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak 5 Mart Şok aktüel kataloğunda  fırsat ürünleri arasında Ramazan erzak kolisi yer alıyor. Bu hafta sonu ŞOK marketlerde birbirinden uygun fırsat ürünleri sizleri bekliyor. İstediğiniz indirimli ürünü ŞOK Mart'lerinde bulabilirsiniz. Peki bu hafta indirimde neler var? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön