Perakende

ŞOK Market 6 Temmuz Çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! İşte 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...

ŞOK Market'in 6 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki bu hafta ŞOK Markete hangi aktüel ürünler gelecek, fiyatları ne kadar olacak? İşte ŞOK 6 Temmuz 2022 aktüel ürünler fiyat listesi...ŞOK Market tarafından haftanın belirli günlerinde paylaşılan aktüel ürünlerin fiyatları tüketiciler tarafından merakla takip ediliyor

ŞOK Market'in 6 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi belli oldu. ŞOK Market tarafından haftanın belirli günlerinde paylaşılan aktüel ürünlerin fiyatları tüketiciler tarafından merakla takip ediliyor. ŞOK Market'in yayımladığı 4 sayfalık aktüel ürünler kataloğunda; elektronik küçük ev aletleri, tekstil ürünleri, terlik çeşitleri, mobilya takımları, kahve ve çaydanlık makineleri, temel gıda ürünleri, temizlik malzemeleri ve pek çok ürün yer aldı. Peki ŞOK'ta bu hafta satışa sunulan aktüel ürünlerin fiyatı ne oldu? İşte 6 Temmuz 2022 fiyat listesi..

ŞOK 6 TEMMUZ 2022 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU FİYAT LİSTESİ

Peki ŞOK'ta bu hafta hangi aktüel ürünler yer aldı, fiyatları ne oldu? İşte 6 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi..

ŞOK Market'in merakla beklenen 6 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğunda bu hafta kahve ve çay makinelerinde kaçırılmayacak dev fırsat tüketiciyi bekliyor. ŞOK Markette çay ve kahve makineleri 6 ay taksit fırsatıyla satışa sunulacak.

ŞOK Markette bu hafta kişisel bakım ürünleri ve temel ihtiyaç malzemeleri de satışa sunulacak. Ayrıca bu hafta ŞOK'ta temizlik malzemeleri de yer alacak. 


BİM 5 Temmuz Salı aktüel ürünler kataloğu: BİM'de yarın neler var? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi

A101'den dev indirimli aktüel ürünler kataloğu! Peynir, zeytin, yumurta...İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Buğday fiyatları bu haftaya nasıl başladı? Buğday alım fiyat kaç TL? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi