Perakende

Şok Market’ten indirim şenliği! Teknoloji ürünlerinde kaçırılmayacak fırsat! İşte, Şok Market 3 Eylül 2022 fiyat listesi

Şok Market, bilgisayar, tablet gibi teknoloji ve birçok gıda ürününde indirim yaptı. 6 Eylül 2022’ye kadar sürecek kampanyanın kataloğu paylaşıldı. İşte, pek çok üründe indirime giden Şok Market’in 3 Eylül 2022 fiyat listesi…Şok Market, birçok temel gıda malzemesinde olduğu gibi deterjan, tuvalet kağıdı, kağıt havlu gibi temizlik ürününde de kampanya yaptı

Türkiye’nin önde gelen perakende market zinciri Şok Market, kampanyalı ürünler kataloğunu yayınladı. Şok Market, birçok temel gıda malzemesinde olduğu gibi deterjan, tuvalet kağıdı, kağıt havlu gibi temizlik ürününde de kampanya yaptı.

Temel gıda arasında yer alan peynir, un, sucuk ve atıştırmalık gibi ürünlerde de sürpriz indirimler sunan Şok Market’in 3 Eylül 2022 kataloğunda yer alan fiyatlar şu şekilde:

https://www.sokmarket.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Eylül 2022 tarihinde saat 01.40'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,23 Türk Lirası, euro 18,11 Türk Lirası, altının gramı ise 1011 Türk Lirası değerinde.

Gram altında çarpıcı tahmin! Uzmanlar tarih verdi!

Otomobil satışları 2022 yılında yüzde 8.5 düştü

Arabası olanlar dikkat! İkinci el fiyatları düşüyor...