Kripto Paralar

Şoke eden gelişme! Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu

Dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Elon Musk’ın paylaşımı, değer kaybeden kriptoda para biri oldu. İşte detaylar…Küresel ekonomik gelişmelerden de etkilenmiş olan kripto para piyasaları yaklaşık olarak 3 aydır dalgalı göstermiş olduğu seyrini devam ettirse de yeni altcoin projeleri duyurulmaya aynı şekilde devam etti

Fed Başkanı Jerome Powell’ın Jackson Hole Konferansı’nda faiz artırımları ile ilgili göstermiş olduğu sert duruş, kripto para birimlerinin toplam olan değerini 1 trilyon doların altına düşürmüş oldu. Küresel ekonomik gelişmelerden de etkilenmiş olan kripto para piyasaları yaklaşık olarak 3 aydır dalgalı göstermiş olduğu seyrini devam ettirse de yeni altcoin projeleri duyurulmaya aynı şekilde devam etti. Bu kapsam dahilinde, ilhamını Elon Musk’ın yapmış olduğu bir paylaşımından alan yeni bir proje tanıtıldı.

Konu ile ilgili gelişmeleri değerlendiren Doge Floki Coin Pazarlama Direktörü Elvis Jain, “Kripto topluluğu, piyasaların aşağı yönlü seyir yaptığı bazı dönemlerde potansiyel vaat eden altcoin projelerini dipten satın almaya odaklanmış oluyor. Doge Floki, yatırımcıların bu talebine cevap vermek için topluluk odaklı bir anlayış ile geliştirildi” ifadelerini kullandı. 

TÜFE ağustos ayı oranları artıyor mu? Anadolu Ajansı açıkladı

Bulunması imkansız olan telefon Xiaomi 11T Pro Hepsiburada’da! Bu telefonu bulamazsınız! 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Tek şarj ile 2 gün kullanılan Samsung Galaxy A03 A101’de! Bu uygun fiyatlı fırsat kaçmaz! 1 Eylül 2022 fiyat listesi