Perakende

ŞOK'tan yaz kataloğu: Deniz şortu 99,95 TL'ye, güneş spreyi 330,90 TL'ye yüzücü gözlüğü 39,95 TL'ye düştü

ŞOK market 31 Mayıs Çarşamba tarihli ikinci bir indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu katalogta deniz şortundan güneş kremine, plaj havlusundan yüzücü gözlüğüne kadar yaz ürünleri yer aldı. İşte ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu...Bu kez katalogta market ya da teknoloji ürünleri yer almadı

Şok market 31 Mayıs Çarşamba tarihli yeni bir indirimli aktüel ürünler kataloğu daha yayımladı. Bu kez katalogta market ya da teknoloji ürünleri yer almadı. Onların yerine aktüel kataloğunda yazı müjdeleyen yeni ürünler kullanıldı.  Deniz şortundan güneş kremine, plaj havlusundan yüzücü gözlüğüne, katlanır sandalye ve masadan plaj çantasına kadar pek çok ürün Şok market 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğunda yer aldı.

İşte ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğunda yer alan indirimli yaz ürünleri ve fiyatları....

ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler var?


Yaza girmemizle birlikte güneşli günlerin keyfini çıkarmak için plajları, havuzları ve tatil noktalarını doldurmaya başladık. Havalar ısındıkça, su aktiviteleri ve güneşlenme keyfi için bazı yaz ürünlerine ihtiyaç duyuyoruz. Neyse ki, Şok Market, yaz sezonuna özel olarak bir dizi indirimli ürün sunuyor. Deniz gözlüğü, plaj havlusu ve plaj çantası gibi yaz ürünleri, Şok Market'in indirim kampanyasıyla müşterilerine cazip fiyatlarla sunulacak.

Şok Market, yaz sezonu için müşterilerinin ihtiyaçlarını düşünerek indirimli ürünleri sunuyor. Deniz gözlüğü, plaj havlusu ve plaj çantası gibi yaz ürünleri, hem uygun fiyatları hem de kaliteli tasarımlarıyla öne çıkıyor. Bu indirimler sayesinde yaz tatiliniz için gerekli olan ürünleri ekonomik bir şekilde temin edebilirsiniz.

Yazın keyfini çıkarmak ve güneşin tadını doyasıya yaşamak için Şok Market'in indirimli ürünlerinden yararlanabilirsiniz.

İşte ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi:

* Slazenger Deniz şortu 99,95 TL
* Nivea güneş spreyi 330,90 TL
* Yüzücü gözlüğü 39,95 TL
* Plaj havlusu 79,95 TL
* Çocuk yüzücü gözlüğü 29,95 TL
* Nivea güneş yağı 197,90 TL
* Deniz simidi 59,95 TL
* Jüt plaj çantası 79,95 TL

Ayrıntılı bilgi için: https://www.sokmarket.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 30 Mayıs 2023 tarihinde saat 18:59'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 20,40 Türk Lirası, Euro 21,96 Türk Lirası, altının gramı ise 1285 Türk Lirası değerindedir.

ŞOK'ta tost peyniri 132 TL'ye, köftelik bulgur 13,90 TL'ye, yeşil mercimek 25 TL'ye düştü!

BİM yaz kataloğu yayımlandı; İşte BİM 6 Haziran Salı indirimli aktüel kataloğu

O marketten dev indirim; Ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı, çamaşır deterjanı, bebek bezi her şeyin fiyatı düştü

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, 1 Haziran Perşembe günü A101'de satışa çıkıyor; Hemen uygun fiyatına bakın

İndirimler peş peşe geldi, duyanlar markete koştu; 5 lt Ayçiçek yağı 124,90 TL'ye, 9 kg Persil matik 149,75 TL'ye düştü