12 / 05 / 2024

SOM 26 şžubat'ta bilgilendirme semineri yapacak!

SOM 26 şžubat'ta bilgilendirme semineri yapacak!

SOM Değerleme 'nin ilkini geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği “Değer mi Değmez mi ” isimli bilgilendirme seminerlerinin ikincisi 26 şžubat 2011 Cumartesi günü gerçekleştirilecek  



SOM Değerleme 'nin ilkini geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği “Değer mi Değmez mi ” isimli bilgilendirme seminerlerinin ikincisi 26 şžubat 2011 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Birikimlerini gayrimenkulde değerlendirmek isteyen bireysel yatırımcıları, karşı karşıya kalabilecekleri riskler konusunda bilgilendirerek, yatırım yaparken daha bilinçli olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen ve ücretsiz olan seminere katılım için, [email protected] adresine iletişim bilgilerinizi yollayarak başvuru yapabilirsiniz.

İstanbul, 22.02.2011

Birikimlerini gayrimenkule yatırmak isteyenlerin güvenli yatırım yapma konusunda kafalarında pek çok soru olduğunu ve kimi zaman da yanlış gayrimenkule yatırım yaptıklarını gözlemleyen SOM Değerleme, 2011 yılı boyunca her ay düzenli olarak ücretsiz bilgilendirme semineri verecek. Kurumsal yatırımcılara nazaran bireysel yatırımcıların, gayrimenkul alımı sırasında hem karşı karşıya oldukları riskler hem de dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda yeterli birikime sahip olmadıkları gerçeğinden yola çıkılarak başlatılan proje kapsamında, SOM Değerleme uzmanları, katılımcıları gayrimenkul yatırımı ve değerleme hizmetleri konusunda, aydınlatacak. İlki geçtiğimiz Ocak ayında düzenlenen “Değer mi Değmez mi ” isimli seminer dizisinin ikincisi, 26 şžubat 2011 Cumartesi günü yapılacak.

Kurumsal ve bireysel yatırımcılara; arsa, arazi ve konuttan, alışveriş merkezlerine, turizm ve konaklama tesislerinden, kültür&eğlence, lojistik, eğitim ve sağlığa kadar farklı pek çok yatırım alanında değerleme hizmetleri sunan SOM Değerleme tarafından düzenlenen ve sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirilecek seminer hakkında detaylı bilgi ve başvuru için (0212) 233 51 54 numaralı telefonu arayabilir ya da katılım için [email protected] adresine iletişim bilgilerinizi yollayabilirsiniz.


Geri Dön