Genel

SOM Değerleme ’nin gayrimenkul semineri 24 Eylül'de!

Yatırımlarını gayrimenkulde değerlendirmek isteyenlerin ne tür risklerle karşılaşabileceğine yönelik bilgilerin aktarıldığı “Değer mi Değmez mi ” isimli seminer dizisi devam ediyor

Yatırımlarını gayrimenkulde değerlendirmek isteyenlerin ne tür risklerle karşılaşabileceğine yönelik bilgilerin aktarıldığı “Değer mi Değmez mi ” isimli seminer dizisi devam ediyor. SOM Değerleme 'nin yıl başından beri her ay düzenlediği ücretsiz bilgilendirme semineri, 24 Eylül Cumartesi günü saat 14.00 'te, Centrum Toplantı Hizmetleri 'nin Küçükyalı 'daki merkezinde gerçekleştirilecek. Her zaman karlı bir yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul konusunda doğru bilinen yanlışlar neler Gayrimenkul alımında hangi kriterlere dikkat edilmeli Konut yapmak için satın aldığınız arsa üzerine, imar planı koşullarına göre konut inşa edebiliyor musunuz Ve bunun gibi onlarca soru, “Değer mi Değmez mi ” seminerinde yanıt buluyor.

Gayrimenkul yatırımcısının karşı karşıya kalabileceği risklerin anlatıldığı “Değer mi Değmez mi ” seminer dizisi devam ediyor. Gayrimenkulün değerine etki eden yasal, fiziksel ve lokasyon unsurları, tapuda ve belediye kayıtlarında dikkat edilmesi gerekenler gibi pek çok kritik konu hakkında bilgilerin verildiği seminere katılmak isteyenlerin, seminer@somdegerleme.com adresine iletişim bilgilerini iletmesi yeterli oluyor.

Başta bireysel yatırımcılar olmak üzere, gayrimenkul alım ve satımı ile ilgili işlem yapacak herkesin katılımına açık olan “Değer mi Değmez mi ” semineri hakkında detaylı bilgi için (0212) 233 51 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.