28 / 04 / 2024

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisse!

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisse!

Sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul'da bu fiyatların kalıcı olmadığının altı çizilirken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabından son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisseyi yazdı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar....



Seçimlere artık sayılı günler yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalarına hız kesmeden devam ederken uzmanlar, ihtiyaç dışı nakit tutulmaması şeklinde uyarılarını da yineliyor. 

Geçtiğimiz hafta Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı yüzde 3,57 oranında düşüşle kapatırken, gram altın fiyatı bu hafta yüzde 0,31 oranında değer kaybetti ve 2 bin 227 TL'den kapanış yaptı.

Sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul'da da bu fiyatların kalıcı olmadığının altı çizilirken, borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 234,1 bin takipçili Borsa Filozofu resmi X hesabı https://twitter.com/borsafilozofu üzerinden  son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen hisseleri yazdı.

Borsa Filozofu'nun paylaşımı şu şekilde:


Son 1 Yılda Yatırımcısını Güldürmeyen Hisseler

-#sasa Sasa Polyester
-#hekts Hektaş
-#eregl Ereğli Demir Çelik
-#sise Şişe Cam
-#gubrf Gübre Fabrikaları

 

Borsa Filozofu'nun paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde...

43 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi için korkutan detay! Yapı ruhsatı alınmadan inşaatına başlandı!

İslam Memiş 'daha erken' diyerek hem uyardı hem de tarih verdi! 

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön