Kent Haberleri

Son dakika açıklaması! Fed faiz artırırsa altın bu rakamı görecek! Analistler net rakamı açıkladı! Aklınız çıkacak

Altın fiyatları uzun süredir hareketli grafik sergileyerek, yatırımcıların gündeminde yer alırken bugün piyasaların gözü Amerika Merkez Bankası (FED) faiz kararın çevrildi. Fed'in faiz kararı sonrası altın fiyatlarının ne olacağı merak edilirken analistler rakam verdi. Analistler altın fiyatları için açıkladıkları rakam resmen yatırımcıların aklını çıkaracak

Altın fiyatları, bugün açıklanacak olan Fed faiz kararı sonrası ne olacağı merak edilirken analistlerden rakam açıklaması geldi. Analistler altın fiyatları için açıkladıkları rakam resmen yatırımcıların aklını çıkaracak. Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar olacak? Ayrıntılar haberimizde...

ALTININ GÖZÜ FED FAİZ KARARINDA

Altının gözü bugün Fed faiz kararına çevrildi. Fed faiz kararını 21.00’de açıklayacak.  Bankanın faizleri bu ay da 75 puan arttırması ve yüzde 3,75- 4 aralığına çekmesi bekleniyor.

Piyasalar Fed’in sıkılaşmada vites düşüreceği beklentisine tutunurken, risk iştahı karar öncesinde oldukça yüksek seyrediyor. Ekonomistlere göre enflasyonun merkez bankalarının hedeflerinin halâ çok üzerinde ve Fed’den gelecek şahin mesajlarla altında yeni düşüşler kaydetmesinin olası olduğunu belirtiyor.

ALTIN İÇİN NET RAKAM AÇIKLANDI

Altın fiyatları bugün faiz kararının düşeceği beklentisi ile yüzde 1 seviyesinin üzerine yükseldi. Ons altın şu dakikalarda 1655 dolardan değerleniyor.

 Analistler Fed faiz kararı sonrası altın fiyatlarının ne olacağına yönelik çarğıcı açıklamalarda bulundular. Anaşlistlere göre; Fed tarafından güversin bir açıklama geldiği sürece altının ons fiyatının 1600 doların üzerindeki seyrini koruyacağını belirtiyorlar.  Eğer şahin bir karar gelirse altın fiyatlarının bu direnç noktasında tutunamayacağını ve altın fiyatlarının düşeceğini öngörüyorlar. 

OANDA kıdemli piyasa analisti Craig Erlam “Altın 1.600 dolar civarında bir direnç zemini buldu ancak Fed tekrar şahin bir faiz artışı daha yaparsa bu direnç noktası çok dayanmaz” ifadesini kullandı.

ABD faizlerinin yükselmesi, altını elinde tutanların cazibesibi azalttığı belirtildi. Capital Analisti Daniela Hathorn’un da ifadeleriyle, “Piyasalarda risk iştahının yeniden arttığı görülüyor ve bu muhtemelen hisselerde, büyümesi güçlü ülkelerin para birimlerinde ve altında yükselişler getirebilir.” ifadesini kullandı.

ALTIN PİYASASINDA SON DURUM

Altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Altının ons fiyatı şu dakikalarda 1652 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1002 lira, çeyrek altın 1637 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatlarında Fed rüzgarı! Kritik seviye aşıldı! 1 gram bile altını olan çabuk koşun! 2 Kasım 2022 altın fiyatları

Gram altın kasım ayında bu kadar olacak!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 1 Kasım Salı 18, 22 ayar bilezik kaç TL?