Kent Haberleri

Son dakika altın fiyatları! Altın alıp satacaklar dikkat! Altın yükseldi mi, düştü mü? Hemen bakın!

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Güne artışla başladı. Peki son dakika altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü?  Bugün ise altının onsu güne 1882 dolardan başladı

Ons altın fiyatı dün yüzde 0,27 değer kazanarak 1,875 dolardan günü tamamladı. Bugün ise altının onsu güne 1882 dolardan başladı. Peki son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Çeyrek ve yarım altın kaç TL? Son dakika altın fiyatları.

PİYASALARDA SON DAKİKA!

Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin açıklamaları ve makroekonomik veriler ile para politikalarına ilişkin belirsizliklerin sürdüğünü açıklayarak, gelecek hafta yoğunlaşacak makroekonomik veri takvimiyle beraber beklentilerin belirginleşebileceğini söyledi.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in mart ayında politika faizini yüzde 89 ihtimalle 25 baz puan, yüzde 11 ihtimalle 50 baz puan artıracağı öngörülüyor.

Bugün yurt içinde para ve banka istatistikleri, yurt dışında ise ABD'de haftalık işsizlik maaşı başvurularının takip edileceğini ifade eden analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.860 doların destek, 1.900 doların direnç konumunda olduğunu söyledi.

9 Şubat 2023 Perşembe altın fiyatları son dakika...

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI! 9 ŞUBAT PERŞEMBE ALTIN FİYATLARI

9 Şubat Perşembe altın fiyatları, milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden altın fiyatları dün Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra yükselişe geçti. Yatırımcılar bugünkü altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar oldu? çeyrek altın kaç lira? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 9 Şubat Perşembe altın fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

An itibariyle ons altın fiyatı 1881 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 1163 lira, çeyrek altın fiyatı 1902 lira, yarım altın fiyatı 3804 lira, tam altın fiyatı 7581 lira, Ata altın fiyatı 7774 lira, Atabeşli fiyatı 38,751 lira, gremse altın fiyatı ise 18,965 lira seviyesinden değerleniyor. 

Altın fiyatları yerle bir olacak! Gram altın sağ gösterip sol vuracak! Tam tamına bu seviyelere gelecek

İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi! Tarih verdi! 1 gram bile gümüşü olanlar bunu yapmayan bin pişman olacak

Altının en dip ve en zirve yapacağı tarihler resmen gün yüzüne çıktı! İslam Memiş çok mühim diyerek peş peşe açıkladı!