Ekonomi

Son dakika dolar kaç TL oldu? 1 dolar ne kadar?  Dolar düştü mü? İşte 12 Temmuz 2022 dolar kuru..

Dolar yatırımcıları ve doları olan vatandaşlar, son dakika dolar kurunu merakla takip ediyor. Milyonlarca kişi 'Dolar bugün ne kadar?, Dolar yükselecek mi?, Dolar/TL kaç TL?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 12 Temmuz 2022 güncel dolar kuru...Son günlerde Türkiye'de en önemli gündem maddesi haline gelen dolar kuru hala merakla araştırılıyor

Dolar yatırımcıları ve 1 doları bile olan vatandaşlar, 'Dolar bugün ne kadar?, Dolar yükselecek mi?, 1 Dolar kaç TL?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Son günlerde Türkiye'de en önemli gündem maddesi haline gelen dolar kuru hala merakla araştırılıyor.

 

Geçen haftayı yükselişle tamamlayan dolar kuru, Kurban Bayramı tatiline ufak bir gerileme ile giriş yaptı. Bayram nedeniyle piyasalar kapalı, fakat milyonlarca kişi dolar kurundaki son dakika gelişmelerini öğrenmek istiyor. 

Peki, Kurban Bayramı'nın 4. gününde dolar/TL ne kadar? Dolar bugün 12 Temmuz kaç lira? Dolar yükseldi mi? İşte yatırımcıların merak ettiği o soruların yanıtları ve 12 Temmuz 2022 güncel dolar kuru...

 

Milyonlarca kişi 'Dolar bugün kaç TL?, Dolar yükselecek mi?, 1 Dolar kaç TL ne?' sorularının yanıtlarını araştırırken ekonomistlerden de son dakika dolar tahminleri gelmeye devam ediyor. 

Dolar kuru, 8 Temmuz 2022'ye 17,3 TL seviyesinden giriş yaptı ve haftanın başından Cuma gününe kadar dolarda yüzde 3 civarında artış gözlemlemdi. Bayramın ilk gününe de yükselişle başlayan dolar/TL, Cumartesi günü alış fiyatı 17,17 liradan, satış fiyatı ise 17,41 liradan işlem gördü. 

ABD'DE AÇIKLANAN İSTATİSTİKLER PİYASAYI DALGALANDIRDI 

ABD'de Haziran ayında tarım dışı istihdam artışı istatistikleri geçtiğimiz Cuma günü saat 15:30'da açıklandı. Açıklanan resmi rakamlara göre, 372 bin olan tarım dışı istihdam artışı beklentileri aştı. Bu verilerin açıklanmasından sonra dolar/TL'de dalgalanmalar yaşandı. 

Peki, Kurban Bayramı'nın 4. gününde dolar/TL ne kadar? Dolar bugün 12 Temmuz kaç lira? Dolar yükseldi mi? İşte yatırımcıların merak ettiği o soruların yanıtları ve 12 Temmuz 2022 güncel dolar kuru...

 

1 DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR/TL KAÇ LİRA?

Doların dün alış fiyatı 17,18 TL, satış fiyatı ise 17,42 TL seviyesinden işlem gördü.

Doların 12 Temmuz 2022 alış fiyatı: 17,26 TL olurken, satış fiyatı ise; 17,46 TL oldu.

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Yeni indirim var mı? Shell, Opet, PO, Total 12 Temmuz 2022 fiyat listesi

Ziraat bankası kredisi kimlere verilir? Ziraat bankası destek kredisi nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir?