Altın & Gümüş

Son dakika gelişmesi: Altın fiyatlarına Fed hamlesi! Altının çöküşüne tanıklık ediyoruz...

Altın fiyatları bugün güne değer kaybederek başladı. Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor, altın FED faiz kararı açıklamalarından önce baskı altına girdi. Resmen altının çöküşüne tanıklık ediyoruz.. Karar öncesinden altın fiyatları üzerinde büyük bir baskı var

3-4 Mayıs tarihlerinden  Fed, faiz kararını açıklayacak. Karar öncesinden altın fiyatları üzerinde büyük bir baskı var. Altın fiyatları her geçen gün güç kaybederken adeta dayanacak gücü kalmadı. Altının onsu 1.900 dolar, gram altın ise 900 TL seviyesinin altına düştü. Fed hamlesi altın fiyatlarına baskısını her geçen gün hissettiriyor bugün altının onsu 2,5 ayın  gram altın ise 1 ayın en düşük seviyelerine düştü. 

Peki altın fiyatları düşmeye devam edecekmi? Yatırımcılar, Altın almalı mıyım, satmalı mı?  altın fiyatları ne zaman yükselecek? sorularının cevaplarını merak ediyor...

ALTIN GÜÇ KAYBETTİ

Altın fiyatları Fed'in fazi kararı beklentilerine dair açıklar yapması ve Rusya Ukrayna arasındaki savaşın devam etmesi ile artan jeopolitik ve enflasyon ensişeleri altın fiyatklarının çökmesine neden oldu.

 

ALTIN FİYATLARI NE ZAMAN YÜKSELİR?

Rusya Ukrayna arasında asgari operasyonların hareketlenmesi ve küresel ticareti etkileyecek kararların alınması altın fiyatlarını yükseltiyor. Bunu yanında dünyada artan riskler ve bol likidite ile birleşince altın fiyatları bu dönemde rekor kırıyor.

Altın fiyatları eriyor, altın almalı mıyım? Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç lira? 28 Nisan 2022 altın fiyatları

Altın fiyatında büyük çöküşün tarihi açıklandı! Dolar fırlayıp gidecek

Doların gücü Euro'yu da ezdi! Euro kurunda son dakika gelişmesi