Otomobil

Son dakika! K5 Long Türkiye'de görücüye çıktı! İşte 22 Mart 2022 Fiyat listesi...

Citroen Ami modeline benzerliği ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başaran K5 Long, sonunda Türkiye'de 62 bin 900 TL'den satışa sunuldu. Otomobilin özellikleri ve fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.Türkiye'de sıfır kilometre otomobil fiyatlarının her geçen gün yeniden ivme kazanmasıyla, vatandaş daha düşük fiyatlara sahip araçlara yönelmeye başladı

Citroen Ami modeline benzerliği ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başaran K5 Long, sonunda Türkiye'de 62 bin 900 TL'den satışa sunuldu. Türkiye'de sıfır kilometre otomobil fiyatlarının her geçen gün yeniden ivme kazanmasıyla, vatandaş daha düşük fiyatlara sahip araçlara yönelmeye başladı.

Hal böyle olunca da bir çok otomobil markası uygun fiyatlı versiyonlarını ülkemizde satışa çıkarıyor. Bu sene yaz aylarına doğru otomobil severler ile bulacak olan Citroen Ami'den sonra bir adımda Regal Raptor şirketinden geldi. 

Peki K5 Long modelinin Türkiye fiyatı ne kadar? İşte cevabı...

Önümüzdeki yaz aylarında satışa çıkarılacak Citroen Ami modelinden sonra bir hamlede Regal Raptor şirketinden geldi. K5 Long modeli Türkiye'deki en uygun fiyatlı araç olarak sınıfındaki diğer modeller arasında ön plana çıkıyor.

62 bin 900 TL'den satacak

K5 Long modeli, geniş iç hacimli ve en ileri teknolojisiyle 62 bin 900 TL'den satışa sunuldu. 2500kW güç üretebilen araç, maksimum üç kişilik kapasiteye de sahip. Ayrıca yola göre saatte 55 km hıza kadar çıkabilir. Aracın menzili ise 60 kilometre.

Editörün notu: Bu haber 22 Mart 2022 20.14'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Fiat Egea Mart ayında ikinci kez zamlandı! İşte 22 Mart 2022 Fiyat Listesi...

Dacia Duster'dan ÖTV indirimi! 227 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Araba alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte 21 Mart otomobil kampanyaları!

Fiat Egea Cross Wagon'a 10 bin Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Araba alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte 21 Mart otomobil kampanyaları!