Kent Haberleri

Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden hissedildi!

AFAD verilerine göre; Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 12.39 kilometre olarak hissedilen depremin sarsıntısı çevre illerden de hissedildi. 24'te, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) saat 16.24'te, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMLERİNİN EKONOMİK HASARI 150 MİLYAR DOLAR!

6 Mart 2023 tarihinde Merkezi Kahramanmaraş olan iki büyük deprem meydana geldi. Depremler büyük yıkıma neden oldu. iki büyük değremin ardından artçı depremlerin ardı arkası kesilmezken bugün Kahramanmaraş'ın ilkçesi Göksun ilçesinde 4 büyüklüğünde deprme meydana geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenlerin sayısının 48 bin 448 olduğunu açıkladı. Soylu, Şu ana kadar yıkık bina sayısının 36 bin 257 olduğunu aktararak açıklamasında, "56 bin hem yıkılmış hem acil yıkılacak olan binanın 10 bini yüzde 20 civarı enkazı kalkmış durumda" ifadelerine yer verdi. 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan bu depremlerin maliyeti ile ilgili de sık sık araştırmalar yapılırken açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı tarafından hazırlanan, Burcu Aydın Özüdoğru imzalı raporda yer alan verilere göre depremin ekonomik maliyeti açıkladı.

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı tarafından hazırlanan, Burcu Aydın Özüdoğru imzalı raporda yer alan verilere göre; bölgenin yeniden kalkınma planının maliyeti 5 senelik bir sürede 150 milyar dolar civarına ulaşacak. 

Türkiye’de meydana gelen tüm depremleri ayrıntılı bir şekilde takip edebileceğiniz ‘Sismik Harita’ paylaşıldı!

Deprem bölgesine 25 bin ilave istihdam geliyor! Resmen açıklandı!

Az önce deprem mi oldu? Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 16 Mart’ta deprem mi oldu?