Ekonomi

Son Dakika: Selçuk Geçer doların kaç TL olacağını canlı yayında açıkladı!

Tecrübeli ekonomist Selçuk Geçer, Tele1 yayınında yaptığı değerlendirmelerde dolar kurunun kısa süre içerisinde göreceği rakamı paylaştı.Dolardaki ufak düşüşün aslında hiçbir etkisinin olmadığını savunan Geçer, düşüşün yüzde 1 bile etmediğine vurgu yaptı

Dolar kahini Selçuk Geçer, Tele1 canlı yayınına katılarak ekonomi gündeme ilişkin gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.

Dolardaki ufak düşüşün aslında hiçbir etkisinin olmadığını savunan Geçer, düşüşün yüzde 1 bile etmediğine vurgu yaptı.

Doların kısa süre içerisinde göreceği rakamı da yatırımcılarla paylaşacan Selçuk Geçer'in yaptığı değerlendirmelerden önemli kısımlar şu şekilde:

"Yaz aylarının daha iyi geçmesi beklenir mevsimsel avantajlar nedeniyle. Mayıs gibi başlar, eylül sonuna kadar ılımlı ve olumlu geçer. Ama şu an tablo hiç öyle değil. Dolayısıyla önümüzdeki sonbahar ve kış ayları çok daha sert geçecek. O yüzden Cumhurbaşkanımızın söylediği 'yaz ayı gelecek, güzel geçecek' sözüne itimat etmemek gerekiyordu.

Dış ticaret verileri açıklandı, berbat bir durumda. İthalat ve ihracat arasındaki makas ithalat lehine açılmaya devam ediyor. Bütçe dengeleri bozuldu, borçlar artmaya devam ediyor. Kurda da kontrol tamamen kaybedilmiş durumda. Dolayısıyla işler iyi gitmiyor. 

Uzmanlardan yıl sonu gram altın tahmini! 1500 lira dediler tarih verdiler!

Gram altının akıbetini en iyi bilin ekonomist İslam Memiş'ten tarihi öneri!

Merkez Bankası'ndan herkesi şaşırtan "dolar" hesabı!