Kent Haberleri

Son Fırsat! Otomobil Sahiplerine Yapılandırma İmkanı Sadece 19 Gün İçinde Başvurularını Tamamlamalı! 

Yapılandırma Fırsatı: Otomobil Sahiplerine Yüzde 90 İndirim ve İlk Taksitte Ödeyenlere Katsayısız Avantaj! İşte ayrıntılar...Sıfır veya ikinci el bir otomobile sahip olan milyonlarca vatandaş, bu önemli bilgiye dikkat etmelidir

Sürücülere yönelik yeni uyarılar devam etmektedir. Sıfır veya ikinci el bir otomobile sahip olan milyonlarca vatandaş, bu önemli bilgiye dikkat etmelidir. Yazılı bir açıklama ile birlikte paylaşılan duyuruya göre, yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlar başvurularını 19 gün içinde tamamlamalıdır. İşte tüm ayrıntılar...

 

OTOMOBİL SAHİPLERİ İÇİN SON FIRSAT!

Otomobil sahipleri için yapılandırma imkanı için son tarihler açıklandı. Yapılandırmadan yararlanmak için sadece 19 gün kaldığına dair uyarılar sürüyor. TÜVTÜRK web sitesi üzerinden yapılan duyuruda ayrıntılar paylaşıldı. Yeni duyuruya göre, Yİ-ÜFE tutarlarında %90 indirim ve idari para cezalarında %25 indirim uygulanacak.

7440 sayılı kanun kapsamında, 31 Aralık 2022 tarihinden önce tahakkuk eden Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ve aynı tarih öncesinde verilen trafik idari para cezaları, karayolu taşıma idari para cezaları, köprü ve otoyol ihlal ücretleri ile idari para cezaları, 12 Mart 2023 tarihinden itibaren kesinleşip vadesi gelmiş ancak henüz ödenmemiş veya ödeme süresi dolmamış olanlar için 31 Mayıs 2023 tarihine kadar (31 Mayıs dahil) yapılandırma imkanı sunulmaktadır.

KAÇIRILMAMASI GEREKEN BÜYÜK FIRSAT: YAPILANDIRMA

Yapılandırma sürecinde, tüm tutarların ilk taksit ödemeleri için son tarih, 3 Temmuz 2023 (resmi tatille birlikte 30 Haziran 2023) olarak belirlendi. Bu tarihe kadar (bu tarih dahil) ödemelerini tamamlayan borçlu vatandaşlar için katsayı uygulanmayacak. Bu büyük fırsatı kaçırmayın!

Bu durumda, hesaplanan tutarlar Yİ-ÜFE oranlarına göre belirlenir ve bu tutardan %90 indirim yapılırken, idari para cezalarının aslından ise %25 oranında indirim uygulanacaktır.

İLK TAKSİTTE ÖDEYENLERE SEVİNDİRİCİ HABER!

Yapılandırma sürecinde, ayrıntılar da açıklandı. Başvuru sırasında taksitli ödeme seçeneği tercih edilirse, borcun tamamının ilk taksit ödeme süresi içinde ödenmesi durumunda herhangi bir katsayı hesaplanmayacaktır. Ayrıca, Yİ-ÜFE tutarından %90 indirim yapılacağı bilgisi de paylaşıldı.

O yaştaki vatandaşlara 2 bin 60 TL para verilecek! Hemen e-devletten başvurun!
Vakıf Katılım'dan EYT müjdesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!
İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!