Kent Haberleri

Sondakika...Kahramanmaraş'ta yeni bir deprem daha oldu! 

Kahramanmaraş`ın Türkoğlu ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7,6 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Pazarcık ilçesi olarak açıkladı. 38 sıralarında 4

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde saat 19.38 sıralarında 4.3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Depremin derinliği 7.6 kilometre şeklinde kayıtlara geçti. Kandilli Rasathanesi, depremin merkez üssünün Pazarcık ilçesine bağlı Akdemir mahallesi olduğunu duyurdu. Gözlemevine göre, depremin büyüklüğü 4.2 büyüklüğünde ve 3 km derinliğindeydi. 

 

Türkiye'de son depremin etkileri devam ediyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından çevredeki 11 ilde artçı sarsıntılar devam ediyor. Hatay'da 20 Şubat'ta meydana gelen 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki artçı sarsıntıların ardından Bingöl, Diyarbakır, Malatya ve Adıyaman'ı da depremler vurdu. Bölgedeki artçı sarsıntılar ile AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden gelen veriler haber haline getirildi. İşte 1 Mart Çarşamba günü meydana gelen en son depremlerin listesi... 

Bugünkü depremlerin listesi... Kahramanmaraş depremi sonrasında AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden alınan veriler ve önceki depremlerin listesi genişledi.. Biri Gaziantep'te olmak üzere iki yıkıcı depremin ardından ölü sayısı ve hasarın boyutuna ilişkin güncellenmiş açıklamalar yapılmaya devam ediyor. 1 Mart'ta Karamanmaraş ve Adıyaman'da meydana gelen depremler, hemen AFAD ve Kandilli Rasathanesi'ne bildirildi. Edinilen bilgiye göre deprem bölgesinde artçı sarsıntılar sürüyor.

BÖLGEDE ARTÇILAR SÜRÜYOR!

AFAD bölgede artçı depremlerin devam ettiğini bildirdi. AFAD duyurusunda; "6 Şubat Pazarcık 7.7 ve Elbistan 7.6 Kahramanmaraş depremleri ile 20 Şubat Defne 6.4 Hatay depremlerinden sonra bölgede 10.000'in üzerinde artçı deprem meydana gelmiştir. Bölgedeki deprem aktivitesi AFAD Başkanlığı tarafından 7 gün/24 saat izlenmektedir." dedi.

 

DEPREM BÖLGESİNDE ÖLÜ VE YARALI SAYILARI ARTIYOR!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını yitiren vatandaş ve yaralı sayısı çoğaldı. Kahramanmaraş depreminde ölü ve yaralı sayısı; AFAD, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarının ardından güncellendi. 

23. GÜNÜNDE DEPREM FELAKETİNDE YÜREK BURKAN BİLANÇO

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybının 45 bin 89'a çıktığı açıkladı.

KANDİLLİ RASATHANESİ'NİN AÇIKLAMALARINA GÖRE SON DEPREMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

580 milyar TL deprem vergisi toplanmış! Bu paralar ile kaç konut yapılabilir? İşte senelerdir toplanan paranın hesabı!
Aile Bakanlığı`ndan rahat nefes aldıracak 1.500 TL para müjdesi! Bu yardımı almak isteyenler acilen baksın!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`e girin tık diye parayı alın!