02 / 05 / 2024

Soner Çetin, Adana imar projesini anlattı!

Soner Çetin, Adana imar projesini anlattı!

Soner Çetin, Adana imar projesini anlattı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bir taşla 6-7 kuşu birden vuracağız. 4 milyar dolarlık yatırıma davul zurnayla halay çekerek başlayacağız” dedi.



Adana Belediye Evleri projesiyle ilgili olarak meclise bilgi veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bir taşla 6-7 kuşu birden vuracağız. 4 milyar dolarlık yatırıma davul zurnayla halay çekerek başlayacağız” dedi. Gündem dışı konuşmaların ağırlıkta olduğu mecliste Çetin’e MHP’den yine övgü geldi.


KENDİ İMKÂNLARIMIZLA GERÇEKLEŞTİRDİK


Temmuz ayının ilk meclis toplantısında üyeleri icraatlar konusunda bilgilendiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çok güzel işler yapmaya devam ettiklerini belirtirken “Gizem Akdeniz’in adını verdiğimiz parktan sonra üç parkımızı daha kendi imkanlarımız, ekibimiz ve ekipmanlarımızla birlikte gerçekleştirdik” diye konuştu. Belediye Evleri’nde yapılacak kentsel yenilemeyle ilgili çalışmaların Çevre ve Şehircilik Bakanlığına onaylatma aşamasına geldiğini belirten Çetin şöyle devam etti:


İŞSİZLİĞİN AZALMASINA KATKIMIZ OLACAK


“Adana’da bir defada yapılan en büyük yatırımı Belediye Evleri’nde 5 yıl içerisinde gerçekleştirmiş olacağız. Üç kişi çalıştıran 10 kişi, 10 kişi çalıştıran 30 kişi çalıştırmaya başlayacak. Adanalı müteahhitlere öncelik vereceği. Malzemeler Adana’daki esnaflardan alınacak ve ticari hayatın canlanmasına, işsizliğin azaltılmasına katkımız olacak. Dünya çapında markaların mağazalarının sıralanacağı 2.5 km uzunluğunda büyük bir cadde yapacağız.


ORHAN KEMAL VE KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN TEŞEKKÜR


Abeydullah Kolcu (CHP) ramazan, açlık ve terör; Süleyman Buldur (MHP) Diyarbakır Lice’de bayrak indirilmesi ve Irak’ta IŞİD tehlikesi; Saim İnce (CHP) 27 Haziran 1998 Ceyhan depreminden yola çıkarak alınması gereken dersler üzerine gündem dışı konuşmalarıyla dikkat çektiler.  MHP’li üye Tarık Kılıçarslan, “Kentsel dönüşüm projesi’’  bir diğer MHP’li üye İsmail Hakkı Gözübatık da “Kültür Merkezi’ne Orhan Kemal’in adını verdiği” için Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ettiler.  


Büyük Adana


Geri Dön