Teknoloji

Sony Xperia 10 V: Yüksek kaliteli ekran ve büyük pil kapasitesiyle geliyor!

Sony, yeni bir akıllı telefon modeli olan Xperia 10 V'yi duyurdu. Cihazın özellikleri, özellikle kamerasıyla dikkat çekiyor. İşte Sony Xperia 10 V'nin özellikleri... Bu model, sunduğu özellikleriyle kullanıcıların beklentilerini karşılayacak gibi görünüyor

Sony, akıllı telefon sektöründe eski başarılarından uzaklaşsa da, bir süre önce tanıttığı Xperia 10 V modeliyle yeniden dikkatleri üzerine çekti. Bu model, sunduğu özellikleriyle kullanıcıların beklentilerini karşılayacak gibi görünüyor.

Telefon, 6.1 inç Full HD+ çözünürlüklü OLED panelle geliyor ve 60 Hz tazeleme ve 120 Hz dokunmatik örnekleme hızı sunuyor. Ayrıca, yüzde 97 DCI P3 renk gamı ve 21:9 en boy oranı mevcut. Bu özellikleri sayesinde, kullanıcılar yüksek kaliteli bir ekran deneyimi yaşayabilirler.

Xperia 10 V, Qualcomm Snapdragon 695 işlemcisinden güç alıyor ve Adreno 619 grafik birimine ev sahipliği yapıyor. 6 nm fabrikasyon süreciyle üretilen yonga seti; 2x 2.2 GHz ARM Cortex-A78 (Kryo 660) ve 6x 1.7 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Bu sayede, cihazın performansı oldukça iyi olacak.

Üçlü kamera kurulumuyla gelen telefon, 48 megapiksel Exmor RS kameraya sahip. Bu kamera, önceki modele göre 1,6 kat daha büyük bir sensör boyutuna sahip. Ayrıca, 8 Megapiksel telefoto sensör ve 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör de mevcut. Telefonun önünde ise 8 Megapiksel bir selfie kamerası yer alıyor. Kamera özellikleri, fotoğraf çekimleri ve videolar için yeterli kalitede olacak.

Xperia 10 V, 8 GB LPDDR4X RAM ve 128 GB UFS 2.1 dahili depolama seçenekleriyle satışa sunulacak. Ayrıca, 3.5 mm kulaklık girişi de mevcut. Cihazın pil kapasitesi ise 5.000 mAh ve 30W hızlı şarj desteğiyle geliyor. Şirketin iddiasına göre, pil yüzde 50 oranında sadece 30 dakikada şarj olabilir.

Bu özelliklerin yanı sıra, telefonun işletim sistemi Android 13 ile çalışacak. Teslimatlar, Haziran ayında başlayacak ve fiyatı 493 dolar olacak.

Özetle, Sony Xperia 10 V, yüksek kaliteli bir ekran, iyi bir işlemci, üçlü kamera kurulumu, büyük pil kapasitesi ve Android 13 işletim sistemiyle gelen bir telefon. Bu özellikler, telefonun fiyatına göre oldukça iyi bir seçim olabilir.

Apple'ın ilk katlanabilir cihazı hakkında tüm detaylar ortaya çıktı: İşte bilinenler!
Satıştan kaldırılan efsane telefon iPhone 13 Pro Max'ten sonra şimdi iPhone 13 Pro BİM'de!
Müjde! Sandıktan ne çıkarsa çıksın: Telefonlarda vergi kalkıyor! Gençlerin yüzü gülecek! İşte Vergisiz iPhone Fiyatları