Teknoloji

Sony, yeni kablosuz kulaklık modelini piyasaya çıkardı: Fiyatı dudak uçuklattı!

Teknoloji devi Sony, yüksek ses performansı sunan yeni kablosuz kulaklık modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Kulaklığın fiyatı ise duyanları hayrete düşürdü. İşte detaylar... Daha önce detayları sızdırılan bu iddialı kulaklık modeli, pazardaki yerini aldı ve kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı

Teknoloji devi Sony, yeni kablosuz kulaklık modeli WF-1000XM5'i resmi olarak tanıttı. Daha önce detayları sızdırılan bu iddialı kulaklık modeli, pazardaki yerini aldı ve kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Fiyatı ise duyanları hayrete düşürmeye yetti. İşte detaylar...

Teknoloji devi Sony, kısa bir süre önce sızdırılan detaylarının ardından resmi olarak yeni kablosuz kulaklık modeli WF-1000XM5'i tanıttı. Yeni cihaz, iddialı yapısı ve başarılı ses performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Beklentileri karşılıyor!

Sony WF-1000XM5, şık tasarımıyla öne çıkan bir kulaklık modeli. Önceki serinin üyelerine kıyasla daha hafif olmasına rağmen, daha başarılı bir ses performansı sunuyor. Lansmanda resmi olarak tanıtılan cihaz, aktarılan sızıntıları destekleyecek bir yapıda piyasaya sürülerek kullanıcı beklentilerini karşılıyor.

24 saate kadar aktif çalışma

Kulaklık, 500 mAh'lik bir batarya kapasitesi kullanarak 24 saate kadar aktif çalışma süresi sunuyor. Gücünü MediaTek MT2833 V2 işlemcisinden alan model, kalitesiz sesleri düzenleyerek tatmin edici bir kullanıcı deneyimi sunmayı başarıyor. Bluetooth 5.3 teknolojisinden faydalanan cihaz, etkili aktif gürültü engelleme özelliğiyle üst segment bir kulaklıktan beklenen nitelikleri karşılıyor.

Sony WF-1000XM5, aynı anda birden fazla cihazla eşleştirilerek kullanılabiliyor ve kaliteli mikrofonları sayesinde başarılı sesli görüşme deneyimi sunuyor.


Sony WF-1000XM5 Türkiye satış fiyatı

Türkiye pazarında henüz satışa sunulmayan bu yeni modelin, kısa bir süre içinde raflardaki yerini alması bekleniyor. Cihazın, yaklaşık 10 bin lira gibi bir fiyatla ülke genelinde büyük ilgi toplaması öngörülüyor.

Sony'nin yeni kablosuz kulaklık modeli WF-1000XM5, taşıt sektörüne getirdiği iddialı özelliklerle kullanıcıların beğenisini kazanmaya aday görünüyor. Ses kalitesi ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu ürün, müzikseverler ve teknoloji tutkunları için çekici bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Ayrıtılı bilgi için: https://www.sony.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Temmuz 2023 tarihinde saat 07.59'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.96 Türk Lirası, Euro 29.96 Türk Lirası, altının gramı ise 1699 Türk Lirası değerindedir.

Spotify’a da zam geliyor: Abonelik ücretleri güncelleniyor! İşte yeni fiyatlar...

Threads’e eklenecek yeni özellikler açıklandı!

Twitter'a rakip olarak piyasaya sürülmüştü: Threads’in kullanıcı sayısı 100 milyonu geçti!