27 / 04 / 2024

Sosyal medya sallanıyor! Boğaziçi Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi her an kapatılabilir!

Sosyal medya sallanıyor! Boğaziçi Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi her an kapatılabilir!

Boğaziçi Üniversitesi’nde bazı fakülteler hakkında kapatma ve bölme kararları verildiği öğrenildi. Sosyal medya Boğaziçi Üniversitesi haberi ile sallanıyor. İşte ayrıntılar...



Boğaziçi Üniversitesi’nde bazı fakülteler hakkında kapatma ve bölme kararları verildiği öğrenildi. Buna göre, Fen ve Edebiyat Fakültesi, Fen Fakültesi ve Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi olarak iki ayrı fakülte olacak. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kapatılacak. Plan, bugün gerçekleşecek senatoda gündeme alınacak. Profesör Seda Demiralp sosyal medya hesabı x'ten yaptığı paylaşımda üzüntüsünü dile getirerek ''Mezunu olduğum Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin dağıtılma önerisinin bugün üniversite senatosunda oylanacağını öğrendim.'' açıklaması yaptı. Paylaşımın altına ise takipçilerden onlarca yorum geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Seda Demiralp @sedademiralp
Mezunu olduğum Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin dağıtılma önerisinin bugün üniversite senatosunda oylanacağını öğrendim.  
Büyük hüzün.  
Eğitim hayatımızın belki en güzel yıllarını geçirdiğimiz İİBF.  Son dönemde ziyaret için bile eskisi gibi gidemez, giremez olduğumuz İİBF.

Aylin Seckin Georges @AylinSeckin2 adlı takipçi söz konusu haberle ilgili bir iddiada bulundu: '' Tüm güney kampüs komple satıldı 4 sene önce (bence).'' dedi.

rıfkı94@baygolakin adlı takipçi ise '' boğaziçi üniversitesi saygın bir bilim yuvası ,,ülkemin göz bebeği bir kurumdur..öylede kalacaktır.. sevgi sağlık sizinle olsun'' ifadelerini kullandı.

 

İzmir Kemeraltı’na yeni üniversite geliyor! 

Üniversite öğrencilerine müjde! 10 ay boyunca aylık 750 lira destek verilecek!

Geri Dön