İhale

Sosyal Yardımlaşma Vakfı 40 bin TL'ye Ford Transit Minibüs satıyor!

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 40 bin TL'ye Ford Transit Minibüs satacak. İşte ihale detayları...Söz konusu minibüsün muhammen bedeli 40 bin TL, geçici teminat bedeli ise 8 bin TL olarak belirlendi

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2003 model Ford Transit 350L minibüsü satışa çıkardı.

Söz konusu minibüsün muhammen bedeli 40 bin TL, geçici teminat bedeli ise 8 bin TL olarak belirlendi.

Merakla beklenen ihale 05 Ekim 2022 tarihinde saat 10:00'da Alemdar Mah. Hacıbeşir Tekkesi Sok. Hacıbeşirağa Medresesi No:5 cağaloğlu Fatih  adresindeki İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantı Odasında İhale Komisyonunca gerçekleştirilecek.

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait araç 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 45. maddesine göre “açık teklif usulu”(artırma) ile satışa çıkarıldı.

1-    İhale; 05.10.2022tarihinde Çarşambagünü, yukarıda belirtilen saatlerde Alemdar Mah. Hacıbeşir Tekkesi Sok. Hacıbeşirağa Medresesi No:5 cağaloğlu Fatih  adresindeki İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantı Odasındaİhale Komisyonunca yapılacaktır.
2-    Yukarıda nitelikleri belirtilen Vakfımıza ait araç 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 45. maddesine göre “açık teklif usulu”(artırma) ile gösterilen gün ve saatte satışa çıkarılmıştır.
3-    İhaleye iştirak etmek isteyenlerin Geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu, nüfus hüviyet sureti, muhtarlıktan alınmış 2022 yılı tarihli ikametgah belgesi; (tüzel kişilerde ise, siciline kayıtlı olduğu oda veya mesleki teşekkülden 2022 yılı içinde alınmış sicil belgesi, teklifte bulunacak kişilerin noterden tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri); ortak katılım halinde ortak girişim beyannamesi ile birlikte ihale saatine kadar İstanbul İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurmaları gerekmektedir.
4-    İhaleye ait şartname İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında bedelsiz olarak görülebilir.
5-    İhaleye katılacaklar, nakit olarak yatırmak istedikleri geçici teminatını Vakfımız veznesine yatırarak, devlet tahvili ve hazine kefaletine haiz tahvillerini muhasebeye vererek geçici teminat makbuzlarını temin edebilirler.
6-    Postadaki vaki gecikmeler kabul edilmeyecektir. İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.Satış bedeli üzerinden ayrıca KDV alınacaktır.

İlan olunur.