16 / 07 / 2024

Sosyete sitesi Riva Konakları'nda kira kavgası! Serdar Bilgili'nin yeğeni Şebnem Ercantürk, 7 aydır kira alamıyor!

Sosyete sitesi Riva Konakları'nda kira kavgası! Serdar Bilgili'nin yeğeni Şebnem Ercantürk, 7 aydır kira alamıyor!

Serdar Bilgili'nin yeğeni Şebnem Ercantürk de kiracısıyla sorun yaşıyor. Bemtat Gıda'nın kurucusu iş insanı Serdar Özdoyuran ve eşi Petek Özdoyuran çiftine kiraya veren Şebnem Ercantürk kiracılarından 7 aydır kirasını alamadığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Serdar Bilgili'nin yeğeni ve sosyetenin tanınmış ismi Şebnem Ercantürk'ün başının kiracısıyla dertte olduğu gündeme geldi. Yıllar önce Riva Konakları'ndan aldığı 5+1, 500 metrekare villasını Bemtat Gıda'nın kurucusu iş insanı Serdar Özdoyuran ve eşi Petek Özdoyuran çiftine kiraya veren Şebnem Ercantürk'ün kiracıları 7 aydır kirasını ödemiyor. 

Serdar- Petek Özdoyuran çiftinin ikinci yıl itibarıyla hiçbir kira ödemedikleri gibi oturdukları sitenin aidatlarını da zamanında ödemedikleri belirtildi. 

Sosyete sitesi Riva Konakları nda kira kavgası! Serdar Bilgili nin yeğeni Şebnem Ercantürk, 7 aydır kira alamıyor!

Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın haberine göre; 2023 Aralık'tan itibaren kira ödemeyen aileye icra takibi başlatan ve konuyu mahkemeye taşıyan Şebnem Ercantürk'ün kiracılarına hiçbir şekilde ulaşamadığı söyleniyor. 

İş insanı Serdar Bilgili'nin yeğeni olan Şebnem Ercantürk'ün yakınlarına bu durumdan dert yandığı gündeme geldi. Bu arada evin bulunduğu sitede daha önce oyuncu İbrahim Çelikol ile boşandığı eşi Mihre Mutlu otururken bir dönem de Mehmet Dinçerler ile Hadise kısa bir süre oturmuştu. 

Sosyete sitesi Riva Konakları nda kira kavgası! Serdar Bilgili nin yeğeni Şebnem Ercantürk, 7 aydır kira alamıyor!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar da sular durulmuyor. 2022'nin Haziran ayında yürürlüğe alınan yüzde 25 zam sınırı sebebiyle taraflar sık sık mağdur olduklarını belirtiyor. 

Ev sahipleri, yüzde 25 sınırı sebebiyle neredeyse evlerinde bedavaya oturan kiracılarından şikayet ederken; kimi kiracılar da fahiş zamlar isteyen ev sahipleri sebebiyle mağdur olduklarını belirtiyor. 

1 Temmuz itibarıyla kiralara yüzde 25 zam sınırlaması uygulamadan kaldırıldı. Ancak ev sahipleri ile kiracıların anlaşmazlıkları sona ermedi. Kira mağduriyetleri arasında sık sık ünlü isimler de yer alıyor. Son olarak Sarp Apak'ın kiracısı ile olan anlaşmazlığı gündeme gelmişti. 

Aktarılan detaylara göre, Oyuncu Sarp Apak'ın Sarıyer'deki evinde oturan kiracısının 65 bin TL'lik eve 12.500 TL ödediği belirtildi. Apak, Sarıyer'deki lüks dairesinde oturan kiracısını, ücrette anlaşamadıkları nedeniyle mahkemeye verdi ve kira tespiti yapılması talebinde bulundu. 

Sarp Apak da mağdur ev sahipleri kervanına katıldı: Ünlü oyuncunun kiracısı 65 bin TL'lik eve 12.500 TL ödüyor!

Ev sahibi bir evi 17 kişiye kiraladı, kişi başına para aldı!

Satılık konut fiyatlarında yüzde 10-15'lik gevşeme bekleniyor!


Geri Dön