04 / 05 / 2024

Sotheby's International Realty, Bodrum'da ofis açtı!

Sotheby's International Realty, Bodrum'da ofis açtı!

44 ülkede kişiye özel hizmet verecek kadar spesifik bir çalışma yapan Sotheby's International Realty, İstanbul'dan sonra ikinci ofisini Bodrum'a açtı. Arman Özver'in açıklamaları, bundan sonraki ofislerin de yine bu coğrafyada olacağını gösteriyor



Dünyada 44 ülkede, 530 ofisle hizmet veren Sotheby 's International Realty 'nin Türkiye'deki ilk ofisi İstanbul'da açtıktan sonra ikincisi için seçilen alan Muğla'nın vazgeçilmez tatil beldesi Bodrum oldu.   Uluslararası ismi Türkiye'nin Bodrum noktasına taşıyan isim ise yine Hitay Yatırım Holding oldu.

Türkiye 'de gayrimenkul almak ya da kiralamak ve yurtdışında gayrimenkul sahibi olmak isteyenlere hizmet vermek amacıyla kurulduklarını belirten Turkey Sotheby's International Realty Genel Müdürü Arman Özver, bu genel sayılabilecek tanımlama içinde kendilerini özelleştiren alanı ise, 'kişiye özel lüks ve kaliteli yaklaşım' sözleriyle özetledi.

OFİS SAYISI 10 OLACAK

İlk ofisten kısa bir süre sonra ikinci ofisi açmış olmanın kendileri için büyük bir heyecan olduğunu belirten Özver, beş yıl içinde bu sayıyı 10 'a yükseltmeyi ana hedeflerden biri olarak belirlediklerini kaydetti. Türkiye 'de lüks gayrimenkul segmentinde kaliteli hizmet ve servis konusunda çok önemli eksiklikler olduğunu ve Sotheby 's International Realty olarak bu ihtiyaca cevap vermeye başladıklarının altını çizen Özver,   şöyle konuştu: 'Önümüzdeki dönemde lüks gayrimenkul yatırımlarında hızlı artış bekliyoruz. İkinci ofisi Bodrum 'da açtık. Antalya ve Bodrum gibi tatil bölgelerinde ofisler açarak ofis sayısını 10'a çıkarmayı planlıyoruz. İşlem bazında ise yıllık 1 milyar dolar ciroya, sonrasında da yıllık yüzde 20 büyümeye ulaşmayı düşünüyoruz.'

Ege ve Güney sahillerinin hem doğası, hem de mevsim şartları açısından yurtdışından da oldukça fazla talep gördüğünü belirten Özver, nitelikli projelere ve değerli mülklere ilgi duyan yerli ve yabancı yatırımcılarla Türkiye lüks emlak pazarına Ege ve Akdeniz bölgesinde de canlılık getirmeyi amaçladıklarını belirtti.  


Geri Dön