Genel

Soyak Bahçeşehir 2011'de 402 bin TL'ye 3+1 bahçe teraslı dubleks! Zamsız son gün!

Soyak Bahçe & Bahçe'de 2 farklı tipte konut yer alıyor. Proje kapsamında lansman fiyatlarıyla satışlar bugünden sonra bitecek ve fiyatlara zam gelecek. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 402 bin TL'den başlıyor

Soyak Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 24 Haziran Cuma günü lansmanı gerçekleştirilen Soyak Bahçe & Bahçe, Bahçeşehir 'de konumlandırılıyor. Proje kapsamında 2 tip konut bulunuyor. Bunlardan biri 3+1 bahçe teraslı dubleks ve diğeri ise 5+1 bahçe tripleks... Proje kapsamında yer alan konutlardan 3+1 bahçe teraslı dublekslerin fiyatları 402 bin TL olarak belirlendi. Peşinatları ise 100 bin 500 TL... Bu konutların taksitleri ise 2 bin 645 TL. Projede yer alan diğer konutlar yani 5+1 bahçe triplekslerin fiyatları 568 bin TL olarak belirlendi. 142 bin TL peşinatla sahip olunan konutların taksitleri ise 3 bin 689 TL olarak belirlendi. Soyak Bahçe Bahçe'de vadelendirmeler 120 aya kadar yapılıyor.

Projenin internet sitesinde ödemelerle ilgili şu ibareler yer alıyor.
Fiyatlara KDV (%1), Tapu Harcı (Alıcı Payı %1.65) Abonmanlık ve Cins Tashih Harcı,İskan Harcı dahil değildir.
Satış bedelleri TOKİ tarafından onaylanan TOKİ teminat hesalarına yatırılacaktır. TOKİ teminat hesap numaraları, TOKİ irtibat telefonlarından teyit edilebilecektir.
Kredili satışlarda yukarıda belirtilen fiyatlara bankaların almış olduğu Kredi Komisyonu dahil değildir.
% 25 Peşinatla Daire satın alınabilmektedir.
Konut Kredisinde 120 aya kadar kredi kullanma imkanı bulunmaktadır.
Teslim tarihi Aralık 2013'dür.
Soyak Bahçe&Bahçe satışları İstanbul ve İzmir'deki Soyak Satış Ofislerinden ve internetten (www.soyak.com.tr) gerçekleştirilmektedir.

Proje kapsamında konut teslimlerinin 2013 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.   Dubleks ve tripleks bahçeli 294 konuttan oluşacak şekilde tasarlanan proje, 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırıldı. Soyak Bahçe & Bahçe 'de hak sahiplerine ankastre beyaz eşyalı olarak teslim edilecek. Lüks tasarıma sahip projede; kapalı otoparklar, yeşil bambu tasarımlı özel bahçeler, fitness salonu, yüzme havuzu, spa ve masaj odası, basketbol sahası ve çocuklara özel oyun odasının yanı sıra kafe, havuz bar ve çatı bar yer alıyor.

Projeye ulaşmak için:

Tem Otoyolu 'ndan Mahmutbey Gişeleri 'ni geçerek Edirne istikametine doğru devam edilir ve Ispartakule çıkışından çıkılır. Ispartakule gişeleri geçilir ve Bahçeşehir tabelaları takip edilerek 2 kilometre sonra döner kavşağa gelinir. Döner kavşaktan karşıya geçilir ve 300 metre sonra satış ofisine ulaşılır. Veya;

E-5 Otoyolu 'nun İstanbul istikametinde giderek Haramidere rampasını indiğinizde; Edirne - Bahçeşehir sapağından girerek, köprü üzerinden Edirne otoyol bağlantı yoluna girilir. Yaklaşık 8 kilometre sonra Bahçeşehir sapağından girilir ve yan yol takip edilerek Bahçeşehir merkezine gelinir. Süzer Bulvarı 'ndan aşağı yönde ilerlenir Avni Akyol Caddesi 'ne girilir yolun sonundan kavşaktan sola dönülür ve 300 metre sonra satış ofisine ulaşılır.

444 0 795

www.soyak.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com