28 / 04 / 2024

Soyak Evostar fiyat listesi!

Soyak Evostar fiyat listesi!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Evostar

Soyak Evostar fiyat listesi 165 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Halkalı' da yükselen Soyak Evostar Evleri' nde yer alan konutların teslimine önümüzdeki ay itibariyle başlanıyor...




Soyak Evostar, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Halkalı bölgesinde yaşama geçiriliyor.  Soyak Evostar  40 bin metrekare arsa alnı üzerinde inşa ediliyor. Halkalı Soyak Evostar Evleri 2 etaptan meydana geliyor.


Halkalı Soyak Evostar fiyat listesi 165 bin liradan başlayarak artıyor. Soyak Evostar Konutları'nda teslimlerin Aralık ayında yani bir ay sonra yapılması bekleniyor. Soyak Evostar Evleri'nde yer alan dairelerin seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon bahçeli dublekslerden oluşuyor. Halkalı Soyak Evostar'da bulunan dairelerin büyüklükleri ise 31 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor. 


Soyak Evostar fiyat listesi!


1 oda 1 salon konutlar 165 bin liradan 

2 oda 1 salon konutlar 246 bin liradan 

3 oda 1 salon konutlar 365 bin lira, 

2 oda 1 salon bahçe dubleksi konutlar ise 337 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Soyak Evostar fiyat listesine göre yapılacak ödemeler için yüzde 1 peşinat verildikten sonra kalan tutar "şimdi al 1 yıl sonra öde" kampanyası kapsamında ödenebiliyor. Halkalı Soyak Evostar projesinde yer alan dairelerin önümüzdeki Aralık ayında teslim edilmesi bekleniyor. 


Halkalı Soyak Evostar projesinde; basketbol sahası, dinlenme alanları, fitness center, yüzme havuzu, voleybol sahası, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, güvenlik hizmetleri ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Soyak Evostar iletişim!

Telefon: 444 0 795

Web: www.soyak.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön