28 / 04 / 2024

Soyak Mavi Şehir Optimus İzmir'de yüzde 1 peşinat!

Soyak Mavi Şehir Optimus İzmir'de yüzde 1 peşinat!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Mavişehir Optimus

Soyak Mavişehir Optimus, İzmirlilere sunduğu imkanlarla Optimus’lu olmanın ayrıcalığını yaşatıyor. 24 Nisan’a kadar geçerli kampanyada 2+1 ve 3+1 daireler yüzde 1 peşinat, yüzde 10 indirim ve Avantajlı Yeşil Konut Kredisi fırsatlarıyla satışa sunuluyor...



İzmir’in yeni yüzünü temsil eden Mavişehir semtinde yer alan  Soyak Mavişehir Optimus  hem konumu hem de sunduğu ayrıcalıklarla İzmirlilere “Mavişehirliyim ve Optimusluyum” demenin keyfini yaşatıyor. Gayrimenkul sektöründe her zaman öncü ve yenilikçi projelere imza atan Soyak, tamamlandığında İzmir’in ilk yeşil sitesi unvanını kazanacak ve aynı zamanda LEED Gold adayı projesi Soyak Mavişehir Optimus’tan ev almak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.


Peşinatların sadece taksitler kadar olduğu Soyak Mavişehir Optimus’ta 2+1 daire sahibi olmak isteyenler 2 bin 500 TL peşinat ve 2 bin 500 TL taksit; 3+1 daire sahibi olmak isteyenler 3 bin 500 TL peşinat ve 3 bin 500 TL taksit ödüyorlar. 24 Nisan’a kadar sürecek kampanyada Soyak; yüzde 1 peşinatın yanı sıra yüzde 10 indirim ve Avantajlı Yeşil Konut Kredisi de sunulan diğer fırsatlar arasında yer alıyor. Yüzde 1 KDV taahhüdüyle de satışa sunulan Soyak Mavişehir Optimus, Türkiye’nin Avantajlı Yeşil Konut Kredisi kullanılarak sahip olunan ilk sitesi unvanını da taşıyor.


İzmir’in en büyük projelerinden biri olan Soyak Mavişehir Optimus toplam 1109 konuttan oluşuyor. Yaklaşık 3000 kişinin yaşayacağı İzmir’in ilk yeşil sitesi Soyak Mavişehir Optimus’tan ev satın alanlar, Soyak güvencesiyle evlerine taşındıklarında da kazanmaya devam edecekler. Enerji verimli ve çevre dostu tasarıma sahip olan Soyak Mavişehir Optimus’ta, aidatlara da yansıyacak olan bu tasarruf, aynı zamanda konut kredisi geri ödemelerinde de destek sağlıyor.


Bu kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgi için 7 gün 24 saat hizmet veren 444 0 795 numaralı Soyak Müşteri

Hizmetlerini aramak yeterli.


Telefon: 444 07 95

Web adresi: www.soyak.com.tr


projeye sor



Geri Dön