Emlak Konut

Soyak Mavişehir'de Hıdırellez şenliği

SOYAK, İzmir'de bulunan Soyak Mavişehir projesi sakinlerine unutulmaz bir Hıdırellez gecesi yaşattı.

Soyak Mavişehir'de düzenlenen Hıdırellez kutlaması, Soyak Mavişehir sakinleri tarafından yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yediden yetmişe herkes için bir eğlencenin düşünüldüğü gecede Soyak Mavişehir sakinleri gönüllerince eğlendiler. Akşamın geç saatlerine kadar süren eğlencede çocuklar için palyaçolar hazır bulunurken, büyükler için de tarot falcısı eğlenceli dakikalar geçirilmesini sağladı, pamuk helva, patlamış mısır ve şeker dağıtıldı, niyet tavşanlarına dilek tutturuldu. Aileleriyle birlikte unutulmaz bir gece geçiren Soyak Mavişehir sakinleri komşularıyla tanışma olanağı da buldular.

Soyak Mavişehir'de Yaşam

Yaklaşık 130 bin metrekare alan üzerinde kurulan Soyak Mavişehir'de; modern yaşamın gerekliliklerine uygun olarak tasarlanmış, 64 metrekareden 200 metrekareye kadar farklı büyüklükte daireler yer alıyor. Etrafı dev palmiyelerle çevrili geniş yeşil alanları bulunan Soyak Mavişehir, İzmir'lilere şehirden uzaklaşmadan, huzurlu, modern ve yeşil doku ile bütünleşen bir yaşam alanı sunuyor. 4 adet yüzme havuzu, 3 adet basketbol sahası, 3 adet tenis kortu, açık spor alanları, 1,5 km. uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet parkuru yer alan Soyak Mavişehir'de, sağlıklı yaşam için birçok olanak sağlanıyor.

Soyak Mavişehir'in birinci etabında bulunan 880 adet konut, Aralık 2007 itibariyle sahiplerine teslim edildi. İkinci etapta bulunan 688 konut ise, öngörülen tarihten 4 ay erken teslim edilerek, 2008 Aralık sonunda yeni sahiplerinin olacak.

www.soyak.com.tr