04 / 05 / 2024

Soyak Park Aparts ödeme planında son durum! 563 TL taksitle!

Soyak Park Aparts ödeme planında son durum! 563 TL taksitle!

Soyak Park Aparts projesinde 78 bin liradan başlayan konut fiyatları 79 bin liraya çıktı. Projede aylık taksit ödemeleri ise 563 liradan başlıyor



Soyak Park Aparts'ı havadan görmek için tıklayın

Soyak Park Aparts ödeme planında 21 Mart 2011 Pazartesi akşamına kadar geçerli olacak rakamlar açıklandı. Projede stüdyo daireler 79 bin TL'ye, 3 bin 950 lira peşinatla, 18 bin 960 lira ara ödemeyle ve ayda 563 lira taksitle satılıyor. Taksit ödemeleri her yıl 50 lira artıyor. Ara ödemeler 30 Kasım 2012 tarihinde yapılıyor.

Soyak Park Aparts'ta 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 116 bin 500 lira olarak belirlendi. Peşinatları 5 bin 825 liradan, aylık taksitleri 730 liradan başlıyor, her yıl 100 lira artıyor.

Soyak Park Aparts projesinde 2 oda 1 salon ev almak isteyenler en az 158 bin lira ödüyor. Peşinatları 7 bin 900 liradan, aylık taksitleri 936 liradan başlıyor ve her yıl 150 lira artıyor.

3 oda 1 salon evler için belirlenen minimum rakam ise 271 bin lira. Peşinatları 13 bin 550 liradan, aylık taksitleri ise 1.633 liradan başlıyor. Her yıl 250 TL artıyor.

Soyak Park Aparts projesinde 60 ay yüzde 0,70, 120 ay yüzde 0,75 faiz uygulanıyor.

İstanbul Halkalı'da satışa sunulan Soyak Park Aparts projesinde müşteri odaklı yeni ödeme planıyla, farklı ihtiyaçlara göre stüdyo, 1+1,2+1,3+1 alternatifler bulunduğu gibi farklı daire tiplerine göre, bahçeli ve dubleks kent evi seçenekleri de bulunuyor.

Az katlı bina yaklaşımında planlanan ve Soyak'ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen projede modern teknoloji imkanları kullanılırken ,sunduğu ödeme avantajlarının yanı sıra, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla, gelecekte de kazanma imkanı sağlayacak.   Soyak Park Aparts projesi Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ne uygun şekilde geliştirilirken; doğaya zarar vermeyen, tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımına ve enerji verimliliğine önem gösterildi.

Yeşilin ve su öğesinin bir arada bulunduğu Soyak Park Aparts'ın sakinleri, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesislerde keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkaracak. Projede 24 saat boyunca güvenlik hizmeti de olacak.

Daire sahiplerinin yaşam tarzlarına uygun, gereksinimini karşılayabilecekleri ve daha keyifli yaşam imkanı sağlayan sosyal imkanları ifade eden, fonksiyonel, tasarımındaki renkli öğeler ile yaşam tarzınızı yansıtan, bağımsız apartman daireleri veya bahçeli kent evlerinden oluşan projeye, bu tarzını yansıtması için Soyak Park Aparts adı verildi.

Soyak Park Aparts projesinde arsa sahibi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı.Bu projenin tasarımını, inşaatını ve satışını Soyak, ihaleyi kazanarak üstlendi. Soyak Park Aparts'ın tasarım ve inşaatı, Soyak ve Emlak Konut GYO kontrol ve koordinasyonunda, Soyak tarafından yüklenici firmalara yaptırılıyor.

1. etapta yaklaşık 354 metrekare, 2. etapta yaklaşık 375 metrekare olmak üzere, her iki etapta 1'er adet açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, her havuzun yanında sosyal tesisler bulunmaktadır. Sosyal tesis kapsamında, kapalı çocuk oyun alanı, fitness salonu, kafeterya her iki parsel için site yönetim binaları, sosyal tesis binaları ile birlikte planlandı.

Ayrıca, 1. etapta 1 adet birlikte basketbol ve voleybol sahası, 1 adet tenis sahası, 2. etapta 1 adet tek pota basketbol sahası ve 1 adet tenis sahası yer almaktadır. Site içerisinde, açık çocuk oyun alanı, membran gölgelik, oturma alanları, süs havuzu, süs havuzu yüzeyinde de yer alan köprü şeklindeki yürüyüş alanları bulunmaktadır. 1. etapta, süs havuzu çevresinde 1 adet heykel bahçesi yer alıyor.

Soyak Park Aparts projesinin 1.Etabı 844 Ada 2 parselde, 2. Etabı 844 Ada 3 parselde yapılıyor. Etaplar aynı tarihte teslim edilecek. İki etap birbirinden tamamen ayrı ve birbirinden bağımsız durumda. Bu nedenle daire sahipleri kendi etaplarının sosyal imk ¢nlarından yararlanacak.

Soyak Park Aparts projesinin tamamında açık otopark imkanı mevcut. 1. etapta 647, 2. etapta 474 konut bulunuyor. 1. etapta 632 otopark, 2. etapta 441 otopark mevcut.

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği gereği, ısıtma ve sıcak su merkezi sistemden sağlanacak. Bütün dairelerin kendine ait kalorimetreleri ve sıcak su sayacı olacak ve her daire kullandığı miktar kadar ödeme yapacak. (Daire sakini dairesinde oturmasa bile merkezi sistemin getirdiği ortak mahal harcamalarını ödemekle yükümlü.) Dairelere, mutfakta kullanımı için Doğal gaz bağlantısı yapılacak.

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği, Yüksek Yapılarda Yangın Yönetmeliği ve Isı Yalıtım Yönetmeliğine uygun olarak binanın dış kısımlarına mantolama şeklinde ısı yalıtımı yapılıyor. Yapılan ısı izolasyonları ile ısınma konforunda artış, yakıt tüketiminde de tasarruf sağlanıyor. Yine Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği gereği iki bağımsız bölüm arasında kalan duvar (XPS ısı yalıtım levhası üzerine alçı levha) ve döşemelerinde (XPS veya EPS yalıtım levhası) şap altı ısı yalıtımı ve darbe sesine karşı şap altı yalıtım şiltesi kullanılacak.
 
Bodrum katlardaki hidrofor dairelerinin tavanında kalibel ses yalıtımı kullanılıyor. çatı katında bulunan kazan daireleri döşemelerinde 3 adet 3,5cm kalınlığında izocam yüzer döşeme ses yalıtımı kullanılıyor.

çatı katlarında ise 2 kat membran su yalıtımı, üzerine 6cm ısı yalıtımı, koruma şapı yapılacak ve podima çakılı serilecek ve veya / hafif yeşil çatı uygulaması yapılacak.B ve C Blok çatı teraslarında hafif yeşil çatı uygulaması yapılacaktır.

196 bin metrekare inşaat alanına sahip Soyak Park Aparts 4 etaptan oluşuyor. Toplam konut sayısı 2 bin 200. Projede, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları, 24 saat güvenlik bulunuyor.

23 bin 142 metrekare alana kurulan Soyak Park Aparts'ta, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesisler, fitness sauna ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

Fiyat listesi için tıklayınız

Ödeme planı için tıklayınız

www.soyak.com.tr

444 0 795

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön