18 / 05 / 2024

Soyak Şelale Evleri yazı müzikle karşıladı!

Soyak Şelale Evleri yazı müzikle karşıladı!

Gayrimenkul sektöründe 50. yılını kutlayan Soyakın İstanbul Ümraniyede yüksek yaşam kalitesi sunan projesi Şelale Evleri; haftasonunda, müzik dolu bir Yaza Merhaba Şenliği gerçekleştirdi...



Ezginin Günlüğü, Öykü&Timuçin, Bora Öztoprak ve Kaanın en sevilen şarkılarını seslendirdiği şenlikte, aCuba Grubu da konukları salsa ritimleri ile coşturdu.

İstanbul Ümraniyede Soyak Yenişehir Projesi kapsamındaki 1000 konutluk Şelale Evleri, 18-19 Haziran tarihlerinde, konuklarına unutamayacakları bir haftasonu yaşattı. Sakinlerine evden uzaklaşmadan tatil ve spor yapma olanağı sunan Şelale Evlerinin keyifli bahçesinde gerçekleşen Yaza Merhaba Şenliği, 18 Haziranda Öykü&Timuçin ile Ezginin Günlüğünü, 19 Haziranda ise Salsa Grubu aCuba ile Bora Öztoprak ve Kaanı ağırladı.

Müzik dünyasının sevilen isimlerinin ünlü şarkılarına eşlik eden konuklar, aCubanın hareketli ritimleriyle de çimler üzerinde salsa yaptılar. Eğlencenin geç saatlere kadar sürdüğü, 7den 70e tüm konukların keyifli vakit geçirdiği şenlikte, farklı lezzetler sunan açık büfe ikramı ise beğeni kazandı.

Gün boyu DJ eşliğinde müzik ve dansın sürdüğü Şelale Evlerinde, çeşitli yarışamalar ve turnuvalar düzenlendi; dans gösterileri gerçekleşti. Çocukların bir defile de sunduğu şenliğe, Soyak Yenişehir Şelale Evlerinden tüm sakinler yoğun katılım gösterdi.

Farklı yaşam alanlarıyla kent yaşamına farklı bir soluk getiren ve projeler tamamlandıktan sonra sosyal yaşamın ve komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesine de destek olan Soyak ise, şenlikteki standı ile yeni projesi Soyak Park Apartsı tanıttı.

Soyak Park Apartsda ayda 624 TL taksitle ev sahibi olma imkanı!

Soyakın Halkalıda yeni bir yaşamın kapılarını açacak projesi Soyak Park Apartsda, yeşil ve mavi huzurla buluşuyor. Doğaya zarar vermeyen, tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımına ve enerji verimliliğine özen gösterilen Soyak Park Apartsta özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesislerde keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuluyor. Az katlı bina yaklaşımında planlanan ve Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliğine uygun şekilde geliştirilen Soyak Park Aparts; sakinlerine, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla gelecekte de kazanma sözü veriyor.

Soyakın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra dairelere kadar getirilen fiber kablo imknıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV, görüntülü konuşma yapılabilen IP telefon ve kablosuz internet hizmeti sunuluyor; dairelerde merkezi uydu bağlantısı da bulunuyor.

Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, bahçeli ve dubleks kent evi seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca hitap eden Soyak Park Aparts projesinde; 624 TL taksitle kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Nisan 2013'te sahiplerine teslim edilecek Soyak Park Apartsda müşteri odaklı ödeme planına göre, daire fiyatları 84.500 TL ile 333.000 TL arasında değişiyor. 

Soyak Park Aparts projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için www.soyak.com.tr adresinden başvuruda bulunulabiliyor. Halkalıdaki Soyak Park Aparts satış ofisi hafta içi ve hafta sonu,  Müşteri Hizmetleri ise 444 0 795 (SYK) numaralı telefondan 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

 


Geri Dön