Genel

Soyak Siesta Evleri ’nde 646 TL taksitle!

İzmir"de inşa edilen Soyak Siesta projesinin son etabında fiyatlar 111 bin 600 TL"den başlıyor, aylık taksitler ise 646 TL"den başlıyor¦

Soyak Tarafından İzmir"de inşa edilen Soyak Siesta projesinde toplam 2 bin 250 konut yer alıyor. Soyak Siesta doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan teknolojik uygulamaları, konforu ve fonksiyonelliği buluşturan mimari estetik anlayışı ile dikkat çekiyor.

Toplam 113 bin 81 metrekare alana inşa edilen Soyak Siesta'nın inşaat alanı ise 224 bin 447 metrekare. Soyak Siesta'da planlanan ticaret merkezi sayesinde Soyak Siesta sakinleri günlük ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılarken; çocuklar kendileri için tasarlanan oyun alanlarında keyifli zamanlar geçirebilecek.   Projede ayrıca üzme havuzları, kafe alanları, açık ve kapalı otoparklar yer alıyor.

1 ve 2. Etap: İzmir Karşıyaka'da 'az katlı' bina anlayışı ile oluşturulan 2 bin 250 konutluk Soyak Siesta'da 1. ve 2. etap daireleri önümüzdeki Mart ayında teslim ediliyor. Soyak Siesta'dan dairenizi yüzde 5 peşinatla alıp, yüzde 95 oranında kredi kullanabilirsiniz. Soyak Siesta"nın satışlarına Ekim 2008'de başlandı.

Soyak Siesta'da, konforlu, rahat ve kaliteli bir yaşam tarzına sahip olmak mümkün. Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. Soyak Siesta, körfez manzarasından maksimum derecede yararlanabilecek şekilde konumlandırıldı.



3. Etap: 1. ve 2. etapları yoğun ilgiyle karşılanan Soyak Siesta Proje'sinin 320 konuttan oluşan 3. etabı da 1+1'den 3+1'e farklı daire seçenekleriyle satışta. Bir yıl önce temeli atılan ve yüksek yaşam kalitesini uygun ödeme imkanlarıyla buluşturan projenin ilk iki etabının yüzde 80'i büyük bir hızla satıldı.   3. Etapta evler Mart 2012'de yeni sahiplerine teslim edilecek.



4. Etap: 1+1'den 3+1'e kadar farklı tipte 343 konuttan oluşan 4. etapta planlanan ticaret merkezi sakinlere günlük ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunarken; spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, açık ve kapalı otoparklar ise yaşam kalitesine destek olan unsurlar olarak yer alıyor. Soyak Siesta, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor. Soyak Siesta'nın 4. etabı Kasım 2012 'de yeni sahiplerine teslim edecek.

www.soyak.com.tr
info@soyak.com.tr

444 0 795 (SYK)

Projeden görüntüler için tıklayınız...


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com