18 / 05 / 2024

Soyak Siesta üçüncü etap 12 Mart'ta satışa çıkıyor

Soyak Siesta üçüncü etap 12 Mart'ta satışa çıkıyor

Soyak Holding, Soyak Siesta projesinin üçüncü etabını 12 Mart 2010 tarihinde satışa sunuyor



Devam eden projede fiyatlar 93 bin TL'den başlıyor.
İzmir Karşıyaka'da inşa edilen ve ikinci etap satışlarının yüzde 80'i tamamlanan Soyak Siesta projesinde üçüncü etap satışları 12 Mart'ta başlıyor. 320 konuttan oluşan ve daire fiyatları 93 bin TL'den başlayan üçüncü etapta, yüzde 5 peşinatla, 454 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabilecek. Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, İzmir'de yeni nesil yaşam anlayışını destekleyen yatırımlarına devam ettiklerini belirterek, az katlı bina konseptiyle geliştirdikleri Soyak Siesta projesinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı daire tiplerinde hazırlandığını söyledi. Çamlıbel, projenin toplam 320 konuttan oluştuğunu kaydetti.

Peşin ödemede yüzde 6 indirim
Soyak Siesta üçüncü etapta da ev sahibi olmak isteyenlere 93 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve artan taksitli uygun ödeme imkanı sunduklarını ifade eden Çamlıbel şöyle konuştu: "Yalnızca yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Soyak Siesta üçüncü etapta, 454 TL'den başlayan taksitlerle kolay ödeme imkanı bulunuyor. Sadece 24 ay sonra, Mart 2012'de yeni sahiplerine teslim edilecek olan Soyak Siesta'nın üçüncü etap konutlarında da peşin ödemede, yüzde 6 indirim seçeneğinden yararlanmak mümkün. 120 aya varan vade koşulları ve 72 ayda yüzde 0.85, 120 ayda yüzde 0,95 faiz oranı ile Soyak Siesta keyfi kaçırılmayacak bir fırsat haline geliyor" diye konuştu.
Sabah Emlak

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Çamlıbel, kültürel ve coğrafi zenginlikleriyle dünyanın en güzel şehirleri arasında yer alan İzmir'in dokusuna katkı sağlayacak projeleri hayata geçirme hedefiyle yola çıktıklarını hatırlatarak, İzmir'de Soyak Mavişehir'den sonra Soyak Siesta projemizi de kentteki yeni nesil yaşam kalitesini destekleyecek ve farklı ihtiyaçlara fonksiyonel çözüm önerileri geliştirecek şekilde tasarladık. Temelini bir yıl önce attığımız Soyak Siesta projemizin ikinci etabına gösterilen yoğun ilgi bizim için en büyük motivasyon kaynağı oldu" diye konuştu. Soyak Siesta'nın çağdaş yaşamın özelliklerini bir araya topladığına değinen Çamlıbel, "Fonksiyonelliği ve mimari estetiği buluşturan modern yaşam alanları; doğa dostu uygulamalarla geleceğe katkı sağlayan tasarruflu yaşam tarzına sahip olan projede, mutlu bir yaşam için tüm detaylar düşünüldü. Soyak Siesta sakinleri, ısınma, aydınlatma, temizlik vb. ödemeleri kapsayan uygun aidatlar sayesinde gelecekte de kazanmaya devam edecekler." dedi.
Sabah Emlak


Geri Dön