Konut

Soyak Siesta'da 100 bin 900 TL'ye!

48 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Soyak, İzmir Karşıyaka'ya yeni bir yaşam tarzı getirmeyi hedeflediği "Soyak Siesta" Projesinin temelini daire sahiplerine attırdı.

Temel atma; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Soyak Siesta'dan ilk daireyi alan Sabriye İnci Duyar tarafından gerçekleştirildi. Soyak Siesta projesinin ilk etap konutları, Mart 2011'de sahiplerine teslim edilecek.


Soyak Yapı'nın İzmir Karşıyaka'da satışa sunduğu 2.250 konutluk Soyak Siesta projesinin temelleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde atıldı. Temel atma töreni, Sabriye İnci Duyar'ın yanı sıra Soyak Siesta daire sahiplerinin de katılımları ile gerçekleştirildi.


Kendi evinin temelini atmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Sabriye İnci Duyar "Dünya Kadınlar Günü'nde kendi evimin temel atma hakkının bana verilmiş olmasından büyük onur duyuyorum. Yeni bir yaşamın tüm güzellikleri ile başlayacağına inandığım Soyak Siesta'nın temelini tüm Soyak Siesta sakinleri, özellikle de tüm kadınlar adına atmak benim için büyük bir heyecan. Bana bu fırsatı veren Soyak yetkililerine teşekkür ediyorum" diyerek duygularını paylaştı.


"Az katlı bina" konsepti ile her beğeniye hitap edecek farklı büyüklükte dairelerin yer aldığı Soyak Siesta projesinin ilk etap konutları, Soyak güvencesi ile yükselmeye devam ediyor. İlk etabında 1+1'den 3+1'e kadar toplam 372 dairenin yer Soyak Siesta, İzmir'e farklı bir yaşam anlayışı sunuyor. Sürdürülebilir yaşam konseptinin uygulandığı Soyak Siesta'da tüm daireler ve ortak alanlarda, su ve enerji tasarrufu sağlayan malzemeler kullanılarak; daire sahiplerinin tasarruflu bir yaşama adım atmaları ve gelecek için yatırım yapmaları sağlanıyor.


Soyak Siesta ile ilgili olarak Soyak Holding CEO Vekili M. Emre Çamlıbel, "İzmir'deki konut projelerimize bir yenisini daha ekleyerek, Karşıyaka'ya keyifli bir yaşam tarzı getiriyoruz. Soyak Siesta, konut projelerinde uyguladığımız yenilikçi anlayışımızla sunduğumuz projelerimizden biridir. Çevreye olan duyarlılığımızla, sürdürülebilir yaşama katkı sağlayan enerji ve su tasarrufu sağlayan malzemelerle oluşturulacak olan Soyak Siesta, daire sahipleri için geleceğe yapmış oldukları yatırım değerindedir." dedi.


Fonksiyonel ve modern yaşam öğeleri ile öne çıkan Soyak Siesta'nın ilk etap konutları, Mart 2011'de sahiplerine teslim edilecek. Siesta projesi, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı ve alışveriş merkezlerine yakınlık ayrıcalığı ile daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde planlandı. Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.

Soyak Siesta'dan nasıl daire sahibi olunur?


100.900 TL'den başlayan daire fiyatları ve cazip ödeme planlarının sunulduğu Soyak Siesta projesinde, % 35 peşinat verildiğinde % 3, % 50 peşinat verildiğinde % 6, peşin alımlarda ise % 12 indirim uygulanıyor. Ayrıca 0,99 faiz oranı ile 72 aya kadar kredi kullanma imkânı sağlanıyor.


Soyak Siesta dairelerinin fiyat aralığı:


1+1: 100.900 TL - 119.300 TL

2+1: 133.600 TL - 191.700 TL

3+1: 186.300 TL - 250.800 TL